Spania U23 vs Egipt U23 – Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice

Spania U23 vs Egipt U23
Spania U23 vs Egipt U23 (sursa foto – facebook.com)

Marți, în data de 30 iulie, cu începere la ora 16:00, va avea loc duelul dintre Spania și Egipt, acesta contânad pentru etapa a treia din faza grupelor turneului de fotbal de la Jocurile Olimpice, urmând să se dispute la Nantes, pe Stade de la Beaujoire.

Spania U23 vs Egipt U23 – Cote Unibet

Spania U23 vs Egipt U23 – Cote Unibet

După cum era și normal de altfel, reprezentativa spaniolă pornește ca mare favorită la casele de pariuri, fiind net superioară adversarei sale. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.57 la victorie, în timp ce pentru un succes al egiptenilor oferă o cotă de 6.10,

Pariază cu 500 RON BONUS pe Spania U23 vs Egipt U23

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Spania U23

Vorbim de una dintre cele mai valoroase naționale prezente la Jocurile Olimpice, care este totodată și pe lista scurtă a favoritelor la câștigarea medaliei de aur, așa că nu este de mirare faptul că pornește cu prima șansă la casele de pariuri în această înfruntare.

Ibericii au planuri mari, căutând să triumfe la turneul din Franța, mai ales după ce au atins ultimul act la ediția anterioară, disputată la Tokyo. Aceștia au început foarte bine, obținând șase puncte după primele două jocuri, fiind deja calificați în faza sferturilor de finală.

Naționala Spaniei a debutat la această ediție a Jocurilor Olimpice cu un succes în fața modestei naționale a Uzbekistanului, impunându-se la limită, scor 2-1. A făcut apoi spectacol cu reprezentativa Republicii Dominicane, câștigând cu un categoric 3-1.

Egipt U23

Este o națională modestă, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia, atât din punct de vedere al valorii, cât și al experienței, astfel că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca outsideră certă în acest duel.

Naționala pregătită de Rogério Micale este la un pas de sferturile de finală de la Jocurile Olimpice, fază pe care o atingea și la turneul de la Tokyo, disputat în urmă cu trei ani, când termina tot pe locul al doilea în grupă, unde se află acum, chiar în spatele Spaniei.

Reprezentativa africană a debutat la turneul din Franța cu o remiză albă, în primul joc dând piept cu micuța națională din Republica Dominicană. A urmat apoi un succes la scor minim în confruntarea cu Uzbekistanul, grație golului marcat de Ahmed Kouka în minutul 11.

Ponturi Spania U23 vs Egipt U23

Spania este fără dubii o națională mult mai puternică, ce are pretenții uriașe la acest turneu, iar noi avem mari așteptări de la aceasta. Ne așteptăm să facă tot posibilul pentru a câștiga grupa, de preferat cu punctaj maxim, având nevoie de un moral foarte bun pentru fazele eliminatorii. Așadar, vom miza cu încredere pe un succes al său, la o cotă de 1.57 oferită de Unibet.

Spania U23 câștigă @ Cota 1.57

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite