Ponturi Celje vs Slovan Bratislava – Preliminarii UCL

Ponturi Celje vs Slovan Bratislava - Preliminarii UCL
Ponturi Celje vs Slovan Bratislava – Preliminarii UCL – Sursa foto: Facebook

Ponturi Celje vs Slovan Bratislava – Preliminarii UCL. Prima mansa a dublei din turul 2 preliminar UEFA Champions League dintre Celje si Slovan Bratislava se va consuma miercuri, 24 iulie 2024, cu incepere de la ora 21:15, pe “Stadion Z’dezele”.

Ponturi Celje vs Slovan Bratislava

Agentiile de pariuri online precnozeaza o partida echilibrata in care campioana Sloveniei este cotata cu 2.22 la victorie, in timp ce slovacii primesc 3.05 la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Celje vs Slovan Bratislava

Ponturi Celje vs Slovan Bratislava - Preliminarii UCL
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Celje

“Rumeno-modri” au un inceput perfect de sezon in care au iesit invingatori din toate cele 3 meciuri oficiale disputate pana acum. Incepem cu cel din weekend, atunci cand au trecut cu 2-1 in prima etapa din Slovenia, de catre cei de la Bravo, pe care i-au invins gratie unui gol inscris in minutul 89 de Armandas Kucys.

In primul tur preliminar, campioana en-titre a Sloveniei a dat peste estonii de la Flora Tallinn, de care au trecut fara niciun fel de emotie. Prima mansa a fost practic egala cu calificarea, avand in vedere ca s-au impus fara drept de apel in fata balticilor, scor 0-5.

Cea de a doua mansa nu a fost la fel de spectaculoasa, insa trupa pregatita de croatul Damir Krznar si-a respectat blazonul, desi au fost condusi pe tabela, au revenit prin golurle marcate in repriza secunda de Aljosa Matko si Zan Karnicnik.

  • Echipa probabila: Rozman; Karnicnik, Vuklisevic, Zec, Krefl; Svetlin, Zabukovnik, Bobicanec; Matko, Menalo, Kucys

Slovan Bratislava

Singurele partide ale campioanei Slovaciei s-au consumat in primul tur prelinar UEFA Champions League, acolo unde au dat piept cu nord-macedonenii de la Struga. Putem spune ca experienta lotului si-a spus cuvantul, veteranii Vladimir Weiss Jr., Robert Mak sau Juraj Kucka avand o contributie decisiva la calificarea echipei.

Slovacii s-au impus in ambele manse, 4-2 pe teren propriu, ultimele doua reusite venind pe final de partida, iar in retur, echipa antrenata de Vladimír Weiss nu le-a mai dat posibilitatea adversarilor sa revina, iar avantajul luat in prima repriza de doua goluri a fost decisiv, reusind sa castige si acolo scor 1-2.

Vor avea cu siguranta o misiune mult mai complicata contra celor de la Celje care pare o echipa mult mai legata si mai valoroasa decat cea intalnita in primul tur. Totusi, experienta europeana cred ca este un atu care ar putea sa ii ajute decisiva in aceasta dubla mansa.

  • Echipa probabila: Trnovsky; Bajric, Kashia, Wimmer; Blackman, Szoke, Kucka, Vojtko; Mak, Weiss, Strelec

Ponturi Celje vs Slovan Bratislava

Celje vs Slovan Bratislava. La ce meciuri au facut cele doua formatii in debutul de sezon, ma astept sa vedem un duel frumos in care vom vedea si goluri. Ca nivel valoric cele doua se afla la un nivel apropiat drept pentru care micile detalii vor face cu siguranta diferenta si ambele echipe pot spera la calificare in urmatorul tur. Consider pronosticul de “GG sau 3+” la o cota de 1.50 a fi o optiune foarte buna in aceasta confruntare.

Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.50

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite