Uzbekistan U23 vs Spania U23 – Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice

Ponturi Uzbekistan U23 vs Spania U23
Ponturi Uzbekistan U23 vs Spania U23 (sursa foto – facebook.com)

Uzbekistan U23 vs Spania U23 – Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice

Uzbekistan U23 vs Spania U23 este unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri de azi de la Jocurile Olimpice, acesta contând pentru prima etapă din faza grupelor, urmând să se dispute miercuri după-amiaza, de la ora 16:00, pe “Parc des Princes”.

Cote Unibet Uzbekistan U23 vs Spania U23

Cote Unibet Uzbekistan U23 vs Spania U23

Judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri, naționala U23 a Spaniei pornește cu prima șansă în această confruntare, cum era și normal de altfel. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.22 la victorie, în timp ce pentru un succes al reprezentativei Uzbekistanului oferă o cotă de 9.50.

Pariază cu 500 RON BONUS pe Uzbekistan U23 vs Spania U23

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Uzbekistan U23

Vorbim de o națională modestă, fără nume importante în lot, poate cu excepția lui Shomurodov, care oricum nu a făcut mare lucru în Europa, în prezent fiind rezervă la AS Roma. Este mult sub nivelul adversarei sale din orice punct de vedere, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca outsideră la casele de pariuri.

Pe lângă faptul că nu impresionează la capitolul valoare, uzbecilor le lipsește și experiența la acest nivel, având în vedere faptul că sunt la prima lor participare la Jocurile Olimpice, așa că rămâne cum se vor descurca, mai ales în meciul de debut.

Naționala Uzbekistanului s-a calificat la Jocurile Olimpice după ce a atins finala la Cupa Asiei U-23. A câștigat cu punctaj maxim o grupă cu Vietnam, Kuweit și Malaezia, trecând apoi de Arabia Saudită și Indonezia, pierzând în cele din urmă cu Japonia în ultimul act.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Nematov; Mirsaidov, Khamraliev, Khusanov, Yuldashev; Buriev, Kholmatov; Fayzullaev, Jaloliddinov, Odilov; Shomurodov

Spania U23

Aflată la a 12-a participare la Jocurile Olimpice, naționala Spaniei este mult mai puternică, dar și mai experimentată, având în componența lotului jucători obișnuiți cu intensitatea meciurilor din campionatele de top ale Europei. Se bazează pe jucători precum Alex Baena, Fermin Lopez, Pau Cubarsi sau Aimar Oroz, toți cu meciuri în La Liga.

La Jocurile Olimpice, ibericii au atins finala de patru ori, însă au triumfat o singură dată, în 1992, an în care au și găzduit competiția. La ultima ediție, aceștia au câștigat o grupă cu Egipt, Argentina și Australia, trecând apoi de Coasta de Fildeș și Japonia, pierzând în cele din urmă cu Brazilia în ultimul act.

Anul trecut, cu o bună parte din jucătorii cu care se va prezenta la Paris, naționala Spaniei atingea finala la Campionatul European U21. Aceasta câștiga o grupă cu Ucraina, Croația și România, trecând apoi de Elveția în sferturi și de Ucraina în semifinale, pierzând într-un final cu Anglia.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Tenas; Pubill, Garcia, Cubarsi, Miranda; Baena, Barrios, Bernabe; Lopez, Ruiz, Omorodion

Ponturi Uzbekistan U23 vs Spania U23

Diferența de valoare dintre cele două naționale este categorică, Spania fiind net superioară din acest punct de vederere, așa că avem mari așteptări de la aceasta. Vorbim totuși de una dintre favoritele la medalia de aur, așa că mizăm pe faptul că se va descurca de minune în grupe și, implicit, va începe în forță la turneu, adversara fiind una mai mult decât accesibiă. Așadar, mizăm pe varianta “2 pauză / 2 final”, la o cotă de 1.65 oferită de Unibet.

2 pauză / 2 final @ Cota 1.65

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite