Ponturi Goteborg vs Vasteras – Allsvenskan

Ponturi Goteborg vs Vasteras
Ponturi Goteborg vs Vasteras (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Goteborg vs Vasteras – Allsvenskan

Duminică, în data de 21 iulie, cu începere la ora 17:30, va avea loc disputa dintre Goteborg și Vasteras, aceasta contând pentru etapa cu numărul 15 din campionatul Suediei, urmând să se dispute pe stadionul “Gamla Ullevi”.

Ponturi Goteborg vs Vasteras – Cote Unibet

Ponturi Goteborg vs Vasteras – Cote Unibet

Gruparea gazdă este văzută ca favorită de casele de pariuri, ceea ce era de așteptat, fiind mai valoroasă decât adversara sa. La Unibet, aceasta primește o cotă de 2.02 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 3.50.

Ponturi Goteborg vs Vasteras – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Goteborg

Vorbim de una dintre echipele de tradiție ale fotbalului suedez, însă care, ce-i drept, nu mai impresionează de multă vreme, aceasta având un parcurs foarte slab și în actuala ediție de campionat, luptându-se pentru menținerea în primul eșalon.

Înainte de disputarea acestei partide, formația gazdă se situează chiar deasupra zonei “roșii” a clasamentului, pe locul 13, la un singur punct de locul 14. Până acum, în cele 14 partide disputate, a izbutit cinci victorii și două remize, suferind șapte înfrângeri, în toate aceste dueluri înscriind 14 goluri, primind cu șapte mai multe.

Ultima rundă de campionat a fost de bun augur pentru cei de la Goteborg, aducându-le trei puncte. Aceștia au făcut deplasarea în fieful celor de la Hammarby, acolo unde au reușit să se impună la scor minim.

Vasteras

Pe lângă faptul că este sub adversara sa din punct de vedere al valorii, are și un parcurs mai slab în campionat, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră în această înfruntare, mai ales că este dezavantajată de faptul că joacă în deplasare.

Gruparea vizitatoare se situeaza în acest moment pe penultimul loc al clasamentului din Allsvenskan, cu doar 11 puncte, fiind la egalitate de puncte cu Norrkoping, ultima clasată. Până acum a înregistrat trei victorii și două remize, suferind nouă înfrângeri, în toate aceste dueluri marcând 11 goluri, primind cu șase mai multe.

La fel ca adversara sa, Vasteras a obținut trei puncte în ultima rundă de campionat. Aceștia au dat piept cu Norrkoping, pe teren propriu, într-o partidă în care au reușit să se impună cu 2-1, marcând decisiv în minutul 90.

Ponturi Goteborg vs Vasteras

Chiar dacă Goteborg este favorită la casele de pariuri, vom evita să mergem pe mâna sa. Având în vedere faptul că în teren se vor întâlni două dintre cele mai slabe ofensive din campionatul suedez, pare greu de crezut că vom avea parte de un meci pe cinste, motiv pentru care alegem un pariu pe varianta “sub 2,5 goluri”, la o cotă de 1.97 oferită de Unibet.

Sub 2,5 goluri @ Cota 1.97

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite