Ponturi Stromsgodset vs Tromso – Eliteserien

Ponturi Stromsgodset vs Tromso - Eliteserien
Ponturi Stromsgodset vs Tromso – Eliteserien – Sursa foto: Facebook

Ponturi Stromsgodset vs Tromso – Eliteserien. “Marienlyst Stadion” va gazdui intalnirea dintre Stromsgodset si Tromso din runda a cinsprezecea din Eliteserien. Meciul va avea loc duminica, 21 iulie 2024, cu incepere de la ora 15:30.

Ponturi Stromsgodset vs Tromso

Agentiile de pariuri online ii atribuie formaiei gazda statut de favorita, la o cota de 2.02. De luat in considerare si un pronostic pe goluri in aceasta confruntare in care avem 1.80 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Stromsgodset vs Tromso

Ponturi Stromsgodset vs Tromso - Eliteserien
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Stromsgodset

“Godset” s-a deplasat pe terenul celor de la Lilestrom weekendul trecut, acolo unde au dat peste o formatie extrem de motivata ce i-a invins fara prea mari probleme scor 3-1. Adversari au fost clar peste ei, raportul ocaziilor fiind de 22 la 9, si 12 la 2 al celor cadrate pe poarta.

A fost primul esec suferit de formatia antrenata de Ann Sire Fjerdingstad, care venea inaintea acelei vizite dupa 5 meciuri la rand incheiate fara infrangere. Din acestea, 3 au fost bifate pe teren propriu, aici unde doar o echipa a reusit sa ii invinga in acest sezon, Viking, scor 0-1.

Trupa din Dramen poate visa la o clasare de cupa europeana, insa pentru acest lucru trebuie sa revina pe drumul victoriilor, avand in vedere ca sunt pe 6 in momentul de fata, cu 19 puncte acumulate, avand cu 9 mai putin decat ultima echipa aflata in acea zona.

  • Echipa probabila: Braatveit; Taaje, Valsvik, Dahl; Vilsvik, Farji, Stengel, Therkelsen, Tomasson; Mehnert, Melkersen

Tromso

Trupa antrenata de duo-ul Jorgen Vik& Gard Holme aveau mari sperante ca pot obtine 3 puncte din partida jucata acasa etapa trecuta contra nou-promovatei KFUM Oslo. Dupa o prima repriza incheiata fara goluri, in partea a doua adversari au iesit mult mai motivati de la cabine si i-au invins cu scorul de 1-2.

Desi si-a inceput parcursul din deplasare cu 3 esecuri la rand in campionatul intern, inaintea acestei deplasari, oaspeti vin dupa 3 meciuri consecutive incheiate fara infrangere, perioada in care au bifat un succes la Sandefjord, 1-2, si doua rezultate de egalitate.

Situatia lor din clasament este mult mai apasatoare decat a adversarilor, aflandu-se pe loc retrogradabil in momentul de fata, pe 14 mai exact, avand stranse 14 puncte. Totusi suntem abia la incheierea turului din Eliteserien si mai au destul timp sa “redreseze corabia”.

  • Echipa probabila: Thomas; Barry, Guddal, Skjaervik, Paintsil, Norheim; Hjertoe-Dahl, Jenssen, Antonsen; Romsaas, Nordaas

Ponturi Stromsgodset vs Tromso

Ma astept ca cele doua formatii sa fie foarte motivate pentru aceasta partida avand in vedere rezultatele inregistrate in ultima vreme, care nu sunt tocmai extraordinare. Consider ca avem argumente solide pentru a vedea un meci frumos, mai ales daca aruncam o privire pe jocurile celor de la Tromso de pana acum. Asadar, fara a ma lungi foarte mult, consider ca un pronostic de “GG sau 3+” este unul foarte potrivit aici.

Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.47

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite