Ponturi Turcia U19 vs Spania U19 – EURO U19

Ponturi Turcia U19 vs Spania U19
Ponturi Turcia U19 vs Spania U19 (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Turcia U19 vs Spania U19 – EURO U19

Etapa a doua din cadrul grupelor Campionatului Europea Under-19 propune duelul dintre Turcia U19 și Spania U19, acesta fiind programat să se joace vineri seara, de la ora 21:00, urmând să se dispute pe stadionul “Seaview”, din Belfast.

Ponturi Turcia U19 vs Spania U19 – Cote Unibet

Ponturi Turcia U19 vs Spania U19 – Cote Betano

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, naționala Spaniei pornește ca mare favorită în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel. Betano îi atribuie acesteia o cotă de 1.50 la victorie, în timp ce pentru un succes al Turciei oferă o cotă de 5.60.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Turcia U19

Dacă ținem cont de valoarea lotului de care dispune, putem spune că este una dintre cele mai slabe naționale prezente la acest turneu, fiind mult sub nivelul adversarei sale din orice punct de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsidera.

Turcii au revenit la Campionatul European după o pauză de șase ani, ultima dată luând parte la ediția din 2018. În preliminarii, aceștia au câștigat mai întâi o grupă cu Lituania, Grecia și Belarus, terminând apoi pe primul loc și în runda de elită, peste România, Germania și Croația.

După trei victorii consecutive, toate în meciuri amicale, reprezentativa de U19 a Turciei a clacat. Aceasta a dat piept cu Franța în prima rundă de la turneul european, pierzând cu 1-2, în ciuda faptului că a fost cea care a deschis scorul.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Bayram; Bulbul, Sarikaya, Fidan, Yilmaz; Dagdeviren, Sertkaya, Gezek, Uzun; Yildirim, Demircan

Spania U19

Vorbim de una dintre cele mai puternice naționale ale Europei la nivel de U19, care dispune de un lot de șase ori mai valoros decât al adversarei sale, motiv pentru care și pornește ca mare favorită la adjudecarea celor trei puncte puse în joc.

Ibericii au în spate un palmares foarte bogat când vine vorba de Campionatul European, aceștia atingând nu mai puțin de nouă finale, câștgând opt dintre acestea, ultima dată triumfând în 2019, la ediția susținută de Armenia.

Reprezentativa Spaniei este printre favorite și la turneul din Irlanda de Nord, aceasta începând cu dreptul, în primul joc din faza grupelor trecând de Danemarca, impunându-se cu 2-1, ajungând astfel la o serie impresionantă de zece partide consecutive fără eșec, în care a înregistrat nouă victorii.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Jimenez, Ramon, Keddari, Gasiorowski, Diaz; Rodriguez, Andres, Carvalho; Mella, Diao, Bravo

Ponturi Turcia U19 vs Spania U19

Spania este o națională mult mai valoroasă, mai în formă, care are de asemenea și pretenții mult mai mari, așa că avem mari așteptări de la aceasta. În ultimele două decenii, aceasta a întâlnit Turcia de opt ori, înterval în care a izbutit șapte victorii, așa că avem toate motivele să credem că vom asista la un deznodământ similar și în acest duel. Noi mergem pe mâna ibericilor, la o cotă de 1.50 oferită de Betano.

Spania U19 câștigă @ Cota 1.50

REVENDICĂ 444 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite