Biletul zilei din cupele europene 18.07.2024 – Cota 5.73

Biletul zilei din cupele europene 18.07.2024 - Cota 5.73
Biletul zilei din cupele europene 18.07.2024 – Cota 5.73 – Sursa foto: Facebook

Biletul zilei din cupele europene 18.07.2024 – Cota 5.73. Salutare tuturor! Astazi ne incercam norocul in competitiile europene aici unde se vor decide echipele ce vor accede in turul 2 preliminar. Nu sunt echipe de prim-plan implicate momentan insa printr-o analiza amanuntita si inspiratie sper ca am facut alegerile potrive pentru astazi.

VEZI AICI LISTA CASELOR DE PARIURI ONLINE CARE OFERĂ BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE

Biletul zilei din cupele europene 18.07.2024

Am injumatatit numarul evenimentelor selectand 3 optiuni din Europa League si tot atatea din Conference League. Biletul totalizeaza o cota de peste 5.70 si sper sa fie o sursa de inspiratie pentru voi. Multa bafta!

301 Rotiri Gratuite la 20 Dazzling Hot

Europa League

  • Desi a castgat fara drept de apel in Ungaria, castigatoarea Cupei Romaniei, Corvinul Hunedoara porneste cu sansa a doua in retur. Personal nu vad de ce nu formatia hunedoreana nu ar inscrie macar un gol astazi dupa prestatia de excepetie pe care au avut-o in prima mansa.
  • Ruzomberok vs Tobol a fost cel mai spectaculos duel al primei manse, atunci cand slovacii au reusit sa castige cu scorul de 5-2. Kazahii chiar nu au ce sa apere si cu siguranta se vor arunca in atac, drept pentru care ne asteptam sa vedem un meci de “GG sau 3+”.
  • Maribor porneste ca favorita in meciul de astazi si este normal avand un statut superior celor de la Plovdiv, in fata carora au pierdut in primul meci 2-1. Nu au jucat deloc rau in Bulgaria si cel mai echitabil ar fi fost o remiza, insa bulgarii au dat lovitura pe final. Ma astept ca slovenii sa domine mult mai clar meciul de astazi, si sa aiba o exprimare solida din punct de vedere ofensiv.

Conference League

  • Zalgiris a dominat in totalitate meciul din Finlanda, insa au reusit sa castige foarte greu marcand golul de 1-2 in minutele de prelungiri. Nu mai putin de 26 de ocazii de gol au avut pe terenul finlandezilor, si tinand cont ca astazi evolueaza acasa si au luat deja “pulsul” adversarului sa fie mult mai atentie la finalizare si sa inscrie cel putin doua goluri.
  • Aktobe este in dezavantaj dupa prima mansa, insa am remarcat o evolutie solida din partea lor si ma astept ca astazi sa concretizeze acest lucru si pe tabela de marcaj,
  • Cele doua ne-au oferit un adevarat spectacol in prima mansa care i-au avut in cele din urma castigatori pe nord-macedoneni, dupa ce au revenit dupa 0-2. Islandezii se afla in plin campionat, iar numarul ridicat de goluri pe care l-am remarcat in confruntarile lor a fost un alt aspect pe care l-am luat in calcul pentru alegerea pronosticului nostru.

Biletul zilei din cupele europene 18.07.2024

  • Corvinul Hunedoara vs Paksi – peste 0,5 goluri Corvinul
  • Tobol vs Ruzomberok – ambele echipe sa marcheze sau 3+
  • FK Zalgiris vs VPS – peste 1,5 goluri gazdele
  • FC Sarajevo vs FC Aktobe – peste 0,5 goluri Aktobe
  • Breidablik vs Tikvesh – ambele echipe sa marcheze sau 3+
  • Maribor vs Botev Plovdiv – peste 1,5 goluri & gazdele peste 0,5 goluri
Biletul zilei din cupele europene 18.07.2024 - Cota 5.73

Biletul zilei din cupele europene 18.07.2024

ÎNCASEAZĂ BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite