Ponturi Maribor vs Botev – Preliminarii Europa League

Ponturi Maribor vs Botev
Ponturi Maribor vs Botev (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Maribor vs Botev – Preliminarii Europa League

Joi, în data de 18 iulie, cu începere la ora 21:15, va avea loc confruntarea dintre Maribor și Botev Plovdiv, aceasta contând pentru manșa a doua din cadrul primului tur al preliminariilor Europa League, ce se va disputa pe stadionul “Ljudski vrt”.

Ponturi Maribor vs Botev – Cote Unibet

Ponturi Maribor vs Botev – Cote Unibet

Gruparea gazdă pornește cu prima șansă la casele de pariuri, ceea ce era de așteptat. Unibet, agenție online care dispune de un pachet de bun-venit extrem de atractiv, îi atribuie acesteia o cotă de 1.61 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților oferă o cotă de 5.15.

Ponturi Maribor vs Botev – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Maribor

Este departe de nivelul din urmă cu câțiva ani, când avea pretenții serioase la nivel european, jucând atât în grupele Europa League, cât și în Liga Campionilor, însă aceasta este de șapte ani fără vreo calificare în grupele vreunei competiții continentale.

În 2022, slovenii au fost aproape de Conference League, pierzând însă cu CFR Cluj în play-off, pentru ca în 2023 să atingă turul al treilea în preliminariile aceleiași competiții, fiind eliminați de Fenerbahce, pierzând cu un categoric 1-6 în dublă manșă.

Cei de la Maribor nu au început bine nici în acest an, având în vedere faptul că în primul joc au clacat, pierzând cu 2-1 în fieful celor de la Botev Plovdiv, însă au în continuare speranțe, de data aceasta având de partea lor sprijinul publicului, care poate juca un rol important.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Jug; Sirvys, Vidmar, Karic, Milec; Z Repas, J Repas; Soudani, Ilicic, Bozic; Jakupovic

Botev

Conform informațiilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt, dispune de un lot ceva mai valoros decât al adversarei sale, însă, în ciuda acestui aspect, bookmakerii o dau ca outsideră, urmând totuși să aibă o misiune dificilă, jucând în deplasare.

Bulgarii au avut un parcurs slab în campionatul anterior, terminând doar pe locul al nouălea al clasamentului. Aceștia au făcut însă o figură frumoasă în cupă, acolo unde au atins finala, pe care au și câștigat-o, impunându-se cu 3-2 în disputa cu Ludogorets.

Botev Plovdiv are prima șansă la calificarea în runda a doua din preliminariile Europa League, având toate motivele să spere, mai ales că traversează o perioadă bună, în precedentele cinci partide înregistrând patru victorii.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Igonen; Minkov, Diabate, Conte, Balogiannis; Eto’o, Perera; Iliev, Popov, Akere; Ujah

Ponturi Maribor vs Botev

Maribor este favorita caselor de pariuri, însă nu vom merge pe mâna sa în această înfruntare. Nu spunem că nu se poate impune, mai ales că joacă acasă, însă ne așteptăm ca cei de la Botev Plovdiv să aibă un cuvânt de spus, având resursele necesare pentru a puncta cel puțin o dată. Așadar, alege un pariu pe varianta “ambele marchează”, la o cotă de 1.72 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.72

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite