Ponturi tenis Norrie vs Nadal – ATP Bastad

Ponturi tenis Norrie vs Nadal
Ponturi tenis Norrie vs Nadal (sursa foto – facebook.com)

Ponturi tenis Norrie vs Nadal – ATP Bastad

Joi, în data de 18 iulie, nu înainte de ora 15:30, se va juca partida dintre Cameron Norrie și Rafael Nadal, aceasta contând pentru faza optimilor de finală din cadrul turneului de tenis de la Bastad.

Ponturi tenis Norrie vs Nadal – Cote Unibet

Ponturi tenis Norrie vs Nadal – Cote Unibet

Chiar dacă este departe de cel mai bun nivel al său, Rafael Nadal pornește ca mare favorit la casele de pariuri, mai ales că joacă pe suprafața sa preferată. Ibericul primește o cotă de 1.54 la Unibet, în timp ce pentru un succes al lui Cameron Norrie avem o cotă de 2.48.

Ponturi tenis Norrie vs Nadal – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Norrie

Într-adevăr, stă mult mai bine decât adversarul său în clasamentul ATP, ocupând locul 42, însă nu se poate compara cu acesta, fiind mult sub nivelul său din toate punctele de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să îl dea ca outsider în această înfruntare.

Britanicul are în spate un palmares decent, de-a lungul anilor cucerind cinci titluri, cel mai important venind în 2021, la Indian Wells, unde câștiga primul și singurul său titlu Masters, după o finală cu Nikoloz Basilashvili. La nivel de Grand Slam, cea mai mare realizare a sa a venit în 2022, la Wimbledon, unde atingea semifinalele.

Cameron Norrie a început foarte bine la turneul de pe zgura de la Bastad, în primul meci dând piept cu slovacul Jozef Kovalik, în fața căruia s-a impus în minimum de seturi, după o oră și jumătate de joc.

Nadal

După cum știm, marele campion spaniol este foarte aproape de retragerea din tenis, însă, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul carierei, “matadorul” nu va ceda fără luptă, acesta încercând să revină cât mai aproape de cel mai bun nivel al său, deși este conștient că acest lucru nu se poate întâmpla.

Rafael Nadal a suferit o accidentare serioasă, care l-a ținut destul de mult departe de tenis. A revenit în circuit în cele din urmă, însă este departe de ceea ce ne obișnuise, în condițiile în care nu a strălucit nici măcar pe zgură, unde este ca peștele în apă.

Totuși, după încă o pauză de aproximativ două luni, ibericul a revenit cu o evoluție entuziasmantă, în șaisprezecimile turneului de la Bastad trecând în manieră clară de Leo Borg, în fața căruia s-a impus în minimum de seturi, cedând doar șapte game-uri.

Ponturi tenis Norrie vs Nadal

O să luăm ultimul meci disputat de Nadal ca pe un semn bun că acesta este pe drumul corect spre o formă competitivă, de aceea ne așteptăm ca în această confruntare să facă o figură frumoasă. E drept, adversarul este net superior celui din primul joc, însă, chiar și așa, mizăm pe faptul că se va impune, așa că pariem în consecință, la o cotă de 1.54 oferită de Unibet.

Nadal câștigă @ Cota 1.54

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite