Ponturi Musetti vs Fritz – Wimbledon

Ponturi Musetti vs Fritz
Ponturi Musetti vs Fritz (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Musetti vs Fritz – Wimbledon

Confruntarea dintre Lorenzo Musetti și Taylor Fritz este una ce contează pentru faza sferturilor de finală de la Wimbledon, aceasta fiind programată să se joace miercuri, în data de 11 iulie, nu înainte de ora 16:30.

Ponturi Musetti vs Fritz – Cote Unibet

Ponturi Musetti vs Fritz – Cote Unibet

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, Taylor Fritz pornește cu prima șansă în această confruntare, primind cota 1.30 la Unibet. De partea cealalta, pentru un succes al lui Lorenzo Musetti avem o cotă de 3.50 la aceeași agenție online.

La Betano ai bonus garantat dacă pariezi pe meciurile la Wimbledon:

Ponturi Musetti vs Fritz – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Musetti

Este un jucător mai tânăr, care, din punct de vedere al performanțelor și, implicit, al experienței, este sub nivelul adversarului său, așa că nu este de mirare faptul ca pornește cu șansa a doua în această înfruntare, bookmakerii având multe motive să ia această decizie.

Italianul, care în prezent se situează pe locul 25 în clasamentul mondial, nu a cucerit decât două titluri de-a lungul carierei, ambele în 2022, triumfând la Hamburg și Napoli. La nivel de Grand Slam, cea mai mare realizare a sa a venit chiar la actuala ediție de Wimbeldon, atingând în premieră sferturile de finală.

Lorenzo Musetti nu a scăpat fără set pierdut în niciunul dintre cele patru partide disputate la actuala ediție a turneului de la Londra. Acesta s-a impus mai întâi cu 3-1 în duelul cu Lestienne, învingându-l apoi pe Darderi în set decisiv, pentru ca în ultimele două jocuri să obțină victorii în patru seturi cu Comesana și Mpetshi Perricard.

Fritz

Are realizări mai mari în carieră, adunând mai mulți bani din premii, stând de asemenea și mult mai bine în clasamentul mondial, ocupând locul 12, astfel că, după cum era și normal de altfel, pornește ca mare favorit la accederea în semifinalele turneului.

Americanul se poate mândri cu faptul că a cucerit opt titluri de-a lungul carierei, trei dintre ele venind pe iarbă, toate la Eastbourne, pe ultimul cucerindu-l chiar înainte de Wimbledon. Acesta visează la prima semifinală de Grand Slam, ratând trei ocazii în trecut, jucând sferturi la US Open în 2023, la Australian Open anul acesta, dar și la Wimbledon în 2022.

Taylor Fritz are un moral foarte bun înainte de această confruntare, venind după un succes fantastic obținut în duelul cu Alexander Zverev. Acesta s-a impus în set decisiv, după ce a revenit de la 0-2, ajungând astfel la o serie impresionantă de opt victorii consecutive, având un moral foarte bun înainte de această confruntare.

Ponturi Musetti vs Fritz

După cum menționam, Taylor Fritz este peste nivelul adversarului său din multe puncte de vedere, așa că avem mari pretenții de la acesta. Bazându-ne și pe forma foarte bună pe care o traversează, ne așteptăm să se impună în manieră clară, așa cum a făcut-o contra italianului și în urmă cu doi ani, tot pe iarba de la Wimbledon. Așadar, mizăm pe un succes în minimum de seturi al jucătorului american, într-o cotă de 1.62 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Fritz câștigă la o diferență de minim 2 seturi @ Cota 1.62

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite