Ponturi Collins vs Krejcikova – Wimbledon

Ponturi Collins vs Krejcikova
Ponturi Collins vs Krejcikova (sursa foto – eurosport.com)

Ponturi Collins vs Krejcikova – Wimbledon

Confruntarea dintre Danielle Collins și Barbora Krejcikova este una ce contează pentru faza optimilor de finală de pe tabolul feminin de la Wimbledon, fiind programată să se joace luni seara, nu înainte de ora 18:30.

Ponturi Collins vs Krejcikova – Cote Unibet

Ponturi Collins vs Krejcikova – Cote Unibet

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, Danielle Collins este văzuta ca favorită în această înfruntare, primind o cotă de 1.46 la Unibet. De partea cealaltă, pentu un succes al Barborei Krejcikova avem o cotă de 2.70 la aceeași agenție online.

Ponturi Collins vs Krejcikova – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Collins

În ciuda faptului că are un palmares mai slab decât al adversarei sale, pornește cu prima șansă la casele de pariuri, având ce-i drept prestații mai bune în ultimul an, motiv pentru care și stă mult mai bine decât aceasta în clasamentul WTA, ocupând locul 11, fiind cu 21 de poziții mai sus.

Jucătoarea din SUA s-a descoperit destul de târziu, având în vedere faptul că a început să facă primele performanțe notabile după 27 de ani. În 2022 atingea în premieră o finală de Grand Slam, la Australian Open, iar anul acesta a câștigat primul său titlu Masters, la turneul de la Miami.

Aflată în premieră în optimile de finală de la Wimbledon, Danielle Collins este încrezătoare că poate chiar să atingă și sferturile, având în vedere faptul că este într-o formă foarte bună. Nu a pierdut niciun set în cele trei meciuri de până acum, trecând pe rând de Clara Tauson, Dalma Galfi și Beatriz Haddad Maia.

Krejcikova

Pe total, am putea spune că este jucătoarea mai bună, cel puțin prin prisma performanțelor, având mai multe trofee în palmares, adunând mai mulți bani din premii, atingând de asemenea și o poziție mult mai bună în clasamentul WTA, la un moment dat ajungând pe locul secund.

Totuși, jucătoarea din Cehia nu mai impresionează de ceva timp, având în vedere faptul că nu a mai disputat o finală de anul trecut, din octombrie. E drept, este câștigătoare de Grand Slam, având experiență în spate, însă rămâne de văzut cum va gestiona acest meci, urmând să înfrunte o adversară aflată pe val.

Barbora Krejcikova a avut reale emoții în primul joc de la Wimbledon, trecând de Kudermetova, câștigând în set decisiv, după mai bine de trei ore de joc. Au urmat apoi două victorii în minimum de seturi, cu Volynets și Bouzas Maneiro, cu ultima fiind nevoită să se retragă la 1-0 si 4-3 în setul secund.

Ponturi Collins vs Krejcikova

Nu vom merge pe fenta caselor de pariuri și nu vom miza pe un succes al favoritei. E drept, poate că Danielle Collins arată ceva mai bine în ultima perioadă, însă Barbora Krejcikova este capabilă să pună reale probleme, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus. Nu este exclus să avem parte de un duel cu trei seturi, de aceea vom paria pe varianta “peste 20,5 game-uri”, la o cotă de 1.57 oferită de Unibet.

Peste 20,5 game-uri @ Cota 1.57

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite