Ponturi Fritz vs Zverev – Wimbledon

Ponturi Fritz vs Zverev
Ponturi Fritz vs Zverev (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Fritz vs Zverev – Wimbledon

Luni, în data de 8 iulie, nu înainte de ora 17:00, va avea loc un duel foarte interesant în cadrul optimilor de finală de la Wimbledon, în care Taylor Fritz și Alexander Zverev vor fi protagoniști, cei doi urmând să se întâlnească pentru a noua oară în ultimii opt ani.

Ponturi Fritz vs Zverev – Cote Unibet

Ponturi Fritz vs Zverev – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, Alexander Zverev pornește cu prima șansă în această confruntare, cum era și normal de altfel, fiind un jucător mai bun. La Unibet, acesta primeste o cotă de 1.53 la victorie, în timp ce pentru un succes al lui Taylor Fritz avem o cotă de 2.50.

Ponturi Fritz vs Zverev – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Fritz

Este un jucător interesant, care se menține de multă vreme în top 20 ATP, acesta ajungând la un moment dat chiar pe locul al cincilea în clasamentul mondial. Este însă sub nivelul adversarului său din mai multe puncte de vedere, astfel că, după cum era de așteptat, pornește ca outsider.

Americanul are opt titluri în palmares, trei dintre acestea venind pe iarbă, la turneul de la Eastbourne, acolo unde a triumfat și în acest an, chiar înainte de Wimbledon, trecând pe rând de Thiago Seyboth Wild, Juncheng Shang, Aleksandar Vukic și Max Purcell, cu fiecare impunându-se în minimum de seturi.

Taylor Fritz arată foarte bine și la Wimbledon, acolo unde a cedat doar un singur set în trei jocuri. În primul tur s-a impus în minimum de seturi cu Christopher O’Connell, învingându-l apoi pe Arthur Rinderknech în patru seturi, pentru ca în cele din urmă să treacă de Alejandro Tabilo, câștigând cu 3-0.

Zverev

Este fără dubii un jucător care și-a pus o amprentă uriașă pe istoria tenisului, având în vedere faptul că este pe locul al cincilea în topul jucătorilor cu cele mai mari încasări din premii, acesta având în spate un palmares mult mai bogat decât al adversarului său, astfel că are și mult mai multă experiență.

De-a lungul carierei sale, germanul a cucerit 22 de titluri, triumfând la Turneul Campionilor de două ori, câștigând medalia de Aur la Jocurile Olimpice, dar a triumfat de șase ori și în turnee Masters. Nu a cucerit însă niciodată vreun titlu de Grand Slam, deși a jucat două finale, una chiar anul acesta, la Roland Garros, pierzând în set decisiv cu Alcaraz.

Alexander Zverev visează la prima sa calificare în sferturile de finală de la Wimbledon, acesta atingând faza optimilor pentru a treia oară în carieră. La ediția actuală este fără set pierdut după trei jocuri, eliminându-i pe rând pe Roberto Carballes Baena, Marcos Giron și Cameron Norrie.

Ponturi Fritz vs Zverev

Alexander Zverev este un jucător mai bun, cu siguranță, acesta fiind în mare formă, iar în mod normal ar trebui să se impună. Nu vom merge însă pe mâna acestuia, deoarece considerăm că Taylor Fritz va pune mari probleme, acesta având prestații solide pe iarbă, iar noi ne așteptăm să își adjudece minim un set. Așadar, vom recomanda un pariu pe varianta “peste 3,5 seturi”, la o cotă de 1.41 oferită de Unibet.

Peste 3,5 seturi @ Cota 1.41

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite