Ponturi Rybakina vs Wozniacki – Wimbledon

Ponturi Rybakina vs Wozniacki
Ponturi Rybakina vs Wozniacki (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Rybakina vs Wozniacki – Wimbledon

Confruntarea dintre Elena Rybakina și Caroline Wozniacki este una dintre cele mai interesante din cadrul turului al treilea de pe tabloul feminin de la Wimbledon, aceasta fiind programată să se joace sâmbătă, în data de 6 iulie, nu înainte de ora 18:30.

Ponturi Rybakina vs Wozniacki – Cote Unibet

Ponturi Rybakina vs Wozniacki – Cote Unibet

După cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca favorită pe Elena Rybakina, fiind cu siguranță o jucătoare mai bună. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.29 la victorie, în timp ce pentru un succes al Carolinei Wozniacki avem o cotă de 3.60.

Ponturi Rybakina vs Wozniacki – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Rybakina

Putem spune fără să stăm prea mult pe gânduri că este una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin, dacă ne raportăm atât la performanțele obținute de aceasta în ultimii ani, dar și la faptul că se menține în top 10 de o bună perioadă.

Aflată pe locul al patrulea în clasamentul WTA, aceasta are opt titluri în vitrina personală. Cel mai important titlu al carierei a venit chiar la Wimbledon, în 2022, după o finală cu Ons Jabeur, trecându-și în cont primul său Grand Slam. Mai are și o finală la Australian Open, disputată în 2023, pierzând însă cu Sabalenka.

În primul joc de la această ediție de Wimbledon, Elena Rybakina nu a avut nicio emoție, trecând lejer de Gabriela Ruse, câștigând cu 2-0, cedând doar patru game-uri. A avut apoi ceva probleme cu Laura Siegemund, în fața căreia s-a impus în set decisiv.

Wozniacki

Dacă ne raportăm strict la palmaresul acesteia, este clar net superioară adversarei sale, însă nu mai este la un nivel grozav de multă vreme, având în vedere faptul că nu a mai disputat o finală de mai bine de cinci ani, mai exact din aprilie 2019, de când pierdea cu Madison Keys la Charleston.

Daneza, aflată în acest moment doar pe un modest loc 91 în clasamentul mondial, a cucerit nu mai puțin de 30 de titluri în carieră. Are în palmares trei finale de Grand Slam, două la US Open, pierdute cu Kim Clijsters și Serena Willams, dar și una la Australian Open, câștigată cu Simona Halep.

Caroline Wozniacki a început la rândul său cu un succes în minimum de seturi la această ediție de Wimbledon, în primul tur trecând lejer de Alycia Parks, cu care nu a cedat decât două game-uri. A urmat apoi o victorie în trei seturi cu Leylah Fernandez.

Ponturi Rybakina vs Wozniacki

Elena Rybakina este la un nivel mai bun în acest moment, fără dubii, însă în ciuda acestui aspect, nu vom merge pe mâna sa. Nu spunem că nu se va impune neapărat, însă ne așteptăm ca Wozniack să aibă un cuvânt de spus, arătând bine pe iarba de la Wimbledon. Așadar, vom alege un pariu pe varianta “peste 19,5 game-uri”, la o cotă de 1.50 oferită de Unibet.

Peste 19,5 game-uri @ Cota 1.50

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite