Ponturi Italia vs Turcia – Meci amical

Ponturi Italia vs Turcia - Meci amical
Ponturi Italia vs Turcia – Meci amical – Sursa foto: Facebook

Ponturi Italia vs Turcia – Meci amical. Italia si Turcia se intalnesc intr-unul dintre cele mai interesante dueluri amicale de astazi, 4 iunie 2024. Meciul va incepe de la ora 22:00, si va fi gazduit de “Stadio Renato Dall’ara”. Meciul va putea fi urmarit si pe micile ecrane in direct pe Digi Sport 2 si Prima Sport 2.

Ponturi Italia vs Turcia

Campioana europeana en-titre primeste statut de favorita din partea caselor de pariuri online care le atribuie 1.60 la ora actuala. Avem 1.72 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori in partida de la Bologna.

Prezentare cote Betano – Italia vs Turcia

Ponturi Italia vs Turcia - Meci amical
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Italia

Castigatoarea editiei trecute a obtinut mai greu decat se astepta calificarea la turneul final ce sta sa inceapa. Cu foarte mari emotii, selectionata antrenata de Luciano Spalletti a izbutit in cele din urma sa termine in fata Ucrainei datorita rezultatelor directe, pentru ca cele doua au avut acelasi numar de puncte.

In cele 8 meciuri jucate, selectionata italiana a acumulat 14 puncte, si au inregistrat o medie de doua reusite per partida. Singurele esecuri din grupa le-au suferit in fata echipei in fata careia au castigat finala editiei anterioare, Anglia, 1-2 acasa, si 3-1 pe terneul englezilor.

Dupa obtinerea calificarii, “squadra azzura” a avut o actiune in Statele Unite ale Americii, acolo unde au intalnit doua selectionate din America de Sud. Le-au castigat pe ambele, 2-1 contra celor din Venezuela si 2-0 in fata reprezentativei Ecuadorului.

  • Echipa probabila: Donnarumma; Darmian, Buongiorno, Bastoni; Cambiaso, Barella, Jorginho, Dimarco; Pellegrini, Raspadori; Retegui

Turcia

Pentru prima oara in istorie, aceasta reprezentativa a reusit sa obtina prezenta la 3 campionate europene consecutive. Este adevarat au un total de doar 6 prezente pana acum, si cea mai productiva a fost la editia din 2008, atunci cand au obtinut locul 3.

S-au calificat la campionatul european din pozitia de lider, dupa ce au izbutit sa castige grupa in detrimentul Croatiei, care a avut cu un punct mai putin obtinut si cu 5 mai mult fata de Tara Galilor, reprezentativa si ea calificata la european prin intermediul barajului.

Selectionata antrenata de italianul Vincenzo Montella nu s-a prezentat tocmai bine dupa incheierea preliminariilor. Au avut programate doua meciuri de verificare, ambele pierdute, 1-0 in fata Ungariei, si s-au intors cu un esec absolut usturator din Austria, scor 6-1.

  • Echipa probabila: Cakir; Celik, Demiral, Ayhan, Ozkacar; Calhanoglu, Ozcan; Akgun, Guler, Yildiz; Unal

Ponturi Italia vs Turcia

Ma astept la o confruntare cu goluri, avand in vedere ca vom avea in teren doua formatii cu calitate pe plan ofensiv. Bineinteles, Italia din punct de vedere valoric sta mai bine, insa nu m-ar mira ca Turcia sa puncteze pe tabela de marcaj. Asadar, un pronostic bazat pe goluri mi se pare unul foarte indicat aici.

Peste 2.5 goluri @ 1.72

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite