Ponturi Keys vs Navarro – Roland Garros

Ponturi Keys vs Navarro - Roland Garros

Ponturi Keys vs Navarro – Roland Garros

Sambata, 1 iunie, nu mai devreme de ora 15:30, se va consuma un duel 100% american. Este vorba despre cel dintre Madison Keys si Emma Navarro, din a treia runda a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Invingatoarea acestui duel va intalni in optimi jucatoarea care se va impune in partida dintre Badosa si Sabalenka.

Cote pariuri Keys vs Navarro

In aceasta partida Keys porneste usor favorita la casele de pariuri online. La Unibet, aceasta are cota 1.58 la victorie, pe cand Navarro este cotata cu 2.38. Cotele par insa mincinoase si vom vedea mai jos motivul.

Keys

Este cap de serie numarul 14, intr-un clasament live ocupand locul 11. Cea mai buna pozitie a sa este a saptea, venita tocmai in 2016. Este remarcabil ca Madison a reusit sa stea in top 50 atatia ani. Doar in 2021 a coborat din top 50, insa a revenit repede.

Din 16 meciuri disputate in acest sezon de zgura, Keys se impunea in 13. O infrangere venea in fata romancei Jaqueline Cristian si doua contra liderului mondial Iga Swiatek. Saptamana trecuta Keys castiga turneul de la Strasbourg fara sa piarda set.

Nu a pierdut vreun set nici in cele doua partide disputate pana acum la Roland Garros. In prima castiga cu 6-3; 6-2 in fata mexicancei Zarazua, iar in a doua cu 6-0; 7-6 in fata egiptencei Sherif. Desi castiga doar 5 gameuri in primul tur, Zarazua o facea de 3 ori pe serviciul adversarei. In schimb, Keys isi pierdea o singura data serviciul contra lui Sherif. 

La Roland Garros Keys si-a inceput aventura in 2013. Cea mai buna performanta o reprezinta o semifinala, disputata in 2018. Atunci o invingea in optimi pe Mihaela Buzarnescu. Anul trecut se oprea in runda secunda, cand pierdea la o compatrioata de-a sa, venita din calificari: Kayla Day. 

Keys disputa 31 meciuri pe zgura in cariera contra unor conationale. Anul acesta se impunea in fata lui Gauff si a lui Collins. Pe prima o invingea in optimile de la Madrid, iar pe a doua in finala de la Strasbourg. In ambele partide era cotata cu a doua sansa.

Navarro

Cap de serie numarul 22, aceasta se afla pe locul 20 intr-un clasament live. Daca va trece de Keys, Navarro va urca pana pe locul 17. In orice caz, locul 20 ar fi cel mai bun ocupat in cariera de jucatoarea in varsta de 23 ani.

Are 11 victorii din 17 partide pe zgura in acest sezon. In urma cu doua saptamani reusea o finala la turneul challenger de la Paris. In schimb, in turneele de prima mana nu a impresionat, nereusind sa treaca de mai mult de un tur. 

In primele doua tururi de la Roland Garros Navarro se impunea in minimum de seturi. Avea noroc insa, ambele adversare venind din calificari. Este vorba de Sonmez, pe care o invingea cu 6-2; 6-0, respectiv de Sara Errani, de care trecea cu 6-2; 7-5. In fata turcoaicei Sonmez isi pierdea serviciul o data, in vreme ce Errani castiga nu mai putin de 4 gameuri pe serviciul americancei. 

Navarro a mai participat o singura data la Roland Garros. Se intampla anul trecut, cand era invinsa in runda secunda de Bianca Andreescu. Un lucru interesant este acela ca Navarro a castigat ultimele 16 meciuri pe zgura in fata unor conationale. In 15 din aceste meciuri pleca favorita. In schimb, contra jucatoarelor din top 20 juca 4 meciuri pe aceasta suprafata si le pierdea pe toate.

Ponturi tenis Keys vs Navarro

Avand in vedere informatiile prezentate mai sus, mi se pare foarte mare cota la victorie a lui Keys. Aceasta traverseaza o perioada excelenta, care cred ca va continua pentru cel putin un meci. In schimb, Navarro pare a nu se descurca in meciurile importante de pe zgura.

Keys castiga @ Cota 1.58
JOACA ACUM CU 500 RON FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite