Ponturi Ostapenko vs Tauson – Roland Garros

Ponturi Ostapenko vs Tauson - Roland Garros

Ponturi Ostapenko vs Tauson – Roland Garros

Miercuri, 29 mai, nu mai devreme de ora 14:00, va avea loc duelul dintre Jelena Ostapenko si Clara Tauson. Invingatoarea acestui duel din al doilea tur al turneului de la Roland Garros va intalni in turul urmator castigatoarea dintre Kenin si Caroline Garcia.

Cote pariuri Ostapenko vs Tauson

Casele de pariuri online prevad o partida echilibrata. Prima sansa o are Ostapenko, letona cotata cu 1.55 la Betano, in vreme ce Tauson are o cota de 2.47. Nu ar fi exclusa deloc o victorie a danezei aici, avand in vedere inconstanta de care da dovada letona, dar si forma buna a danezei. Asta, desi in ultimul timp Ostapenko pare sa obtina constant rezultate bune.

Ostapenko

Este cap de serie numarul 9, insa nu a intrat inca in top 10. Letona in varsta de 26 ani ocupa locul 11, la ceva mai mult de 150 puncte in spatele jucatoarei de pe pozitia a zecea. Cea mai buna clasare a Jelenei Ostapenko a fost un loc 5, performanta obtinuta in urma cu 4 ani.

Are 6 victorii din 9 partide pe zgura in acest an. In cel mai recent turneu, cel de la Roma, pierdea in sferturi in fata Arynei Sabalenka, numarul 2 mondial. Celelalte doua infrangeri din 2024 le inregistra contra tunisiencei Ons Jabeur si a cehoaicei Lynda Noskova. Toate cele trei meciuri le pierdea in minimum de seturi.

In primul tur de la Roland Garros se impunea in minimum de seturi in fata romancei Jaqueline Cristian, aflata pe locul 69. In acea partida letona reusea 28 lovituri castigatoare si comitea 31 erori nefortate, dintre care 6 duble greseli. Jaqueline Cristian reusea 3 breakuri.

La Openul francez letona a obtinut 12 victorii din 20 partide. Aceasta are si un titlu aici, obtinut in 2017, cand trecea in finala de Simona Halep. Anul trecut Ostapenko pierdea in runda secunda, in fata americancei Peyton Stearns, aflata la acea vreme pe locul 69. Interesant e ca letona pierdea ultimele doua meciuri de la Roland Garros in care cotele erau echilibrate. Adversare erau Kenin si Cornet. 

Tauson

Inaintea acestui turneu ocupa locul 72. Cea mai buna clasare venea in 2022, cand se afla pe  33. Foarte probabil, in curand Tauson va urca din nou in top 50, daneza practicand un joc placut. 

Din 11 partide disputate pe zgura in acest an, daneza a castigat 8. Cea mai mare performanta din acest an venea la Oeiras, cand ajungea in finala. La Madrid pierdea inca din primul tur de calificare. La Roma, in schimb, se califica pe tabloul principal, unde ajungea in turul secund. 

In primul tur de la Roland Garros o invingea cu 6-2; 6-3 pe nemtoaica Tatjana Maria, locul 65 in clasamentul WTA.  Daneza reusea 36 lovituri castigatoare si comitea 21 erori nefortate. Nemtoaica a avut o singura posibilitate de a face break, neconvertita insa.

Pentru Tauson, Roland Garros este unul din turneele preferate, obtinand nu mai putin de 11 victorii din 14 meciuri. Este adevarat, cele mai multe victorii veneau in calificari. Si anul trecut daneza a trebuit sa dispute 3 tururi de calificare aici. A trecut de toate, iar pe tabloul principal a ajuns pana in al treilea tur. Singura data cand Tauson a mai intalnit o jucatoare din top 20 pe zgura se intampla in 2021, tot la Roland Garros. Era invinsa in minimum de seturi de Azarenka.

Ponturi tenis Ostapenko vs Tauson

Ultima infruntare dintre cele doua avea loc chiar in acest an, in sala, cand Ostapenko se impunea cu 9-7 in tie-breakul setului decisiv. Se poate ca si acum sa avem o partida la fel de lunga, cu multe breakuri. Chiar si in ultimele partide castigate pe zgura care au avut doua seturi insa, Ostapenko a reusit mai mult de 5 breakuri. Asta cred ca se va intampla si acum.

Ostapenko - peste 4.5 breakuri - Cota 1.65
JOACA ACUM CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite