Ponturi Marozsan vs Dimitrov – Roland Garros

Ponturi Marozsan vs Dimitrov
Ponturi Marozsan vs Dimitrov – sursa foto: facebook.com

Ponturi Marozsan vs Dimitrov – Roland Garros

Miercuri, in data de 29 mai, nu inainte de ora 15:30, “veteranul” Grigor Dimitrov se va lupta cu maghiarul Fabian Marozsan pentru un loc in faza saisprezecimilor de finala din cadrul openului francez.

Cote pariuri Marozsan vs Dimitrov

Ponturi Marozsan vs Dimitrov – Cote Unibet

Dupa cum era de asteptat, casele de pariuri il dau ca mare favorit pe jucatorul bulgar, fiind cu siguranta mult peste nivelul adversarului sau. La Unibet, acesta primeste o cota de 1.34 la victorie, in timp ce maghiarul are o cota de 3.30 in cazul unui succes.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Marozsan

Este un jucator care nu spune prea multe, tinand cont de faptul ca nu a obtinut performante importante in cariera, astfel ca nu poate fi comparat cu adversarul sau. Asadar, nu este o surpriza faptul ca bookmakerii au ales sa il dea ca outsider in aceasta confruntare.

Jucatorul maghiar inca nu a castigat vreun turneu ATP, ba mai mult, acesta este in cautarea primei sale finale. Evident, performantele sunt modeste si in turneele de Grand Slam, avand in vedere faptul ca la aceasta editie de Roland Garros este doar pentru a patra oara pe tabloul principal.

Totusi, Fabian Marozsan a avut parte de un inceput perfect la openul francez, in primul joc trecand in maniera autoritara de Mikhail Kukushkin, pe care l-a invins in minimum de seturi, cedand doar sapte game-uri. A pus astfel capat si unei serii de trei infrangeri consecutive.

Dimitrov

Putem spune ca este unul dintre cei mai buni jucatori ai generatiei sale, care, chiar daca este departe de nivelul din urma cu cativa ani, ramane in continuare un jucator de temut, care are experienta si calitatile necesare pentru a pune probleme oricarui adversar.

Intr-o era dominata de Nadal, Federer si Djokovic, in care au activat si jucatori precum Murray si Wawrinka, bulgarul a reusit sa isi treaca in cont noua titluri, cel mai important venind in 2017, la Turneul Campionilor. De asemenea, acesta se poate mandri si cu faptul ca a disputat trei semifinale de Mare Slem, jucand la Wimbledon in 2014, la Australian Open in 2017 si la US Open in 2019.

Grigor Dimitrov a pornit cu dreptul la aceasta editie de openului francez, avand in vedere faptul ca, la fel ca adversarul sau, a obtinut o victorie in minimum de seturi. in primul tur, acesta a trecut de Aleksandar Kovacevic, cu care a cedat doar 11 game-uri.

Ponturi Marozsan vs Dimitrov

Grigor Dimitrov este cu siguranta un jucator mai bun, tinand cont de faptul ca este mai titrat, dar si mai experimentat, stand si mult mai bine in clasamentul ATP, asa ca avem mari pretentii de la acesta. Mizam pe faptul ca se va impune in minimum de seturi, motiv pentru care vom alege un pariu pe varianta “sub 42,5 game-uri”, intr-o cota de 1.41 oferita de agentia de pariuri online Unibet.

Sub 42,5 game-uri @ 1.41
ÎNCASEAZĂ ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite