Ponturi Lazio vs Sassuolo – Serie A

Ponturi Lazio vs Sassuolo
Ponturi Lazio vs Sassuolo – sursa foto: facebook.com

Ponturi Lazio vs Sassuolo – Serie A

Confruntarea dintre Lazio si Sassuolo este una programata sa se joace duminica, in data de 26 mai, de la ora 21:45, aceasta contand pentru ultima etapa din Serie A, urmand sa se desfasoare pe “Stadio Olimpico”.

Cote pariuri Lazio vs Sassuolo

Ponturi Lazio vs Sassuolo – Cote Unibet

Evident, formatia gazda porneste ca favorita certa la casele de pariuri, fiind net superioara adversarei sale. Unibet ii atribuie acesteia o cota de 1.30 la victorie, in timp ce pentru un succes al oaspetilor ofera o cota de 9.00.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Lazio

Este cu siguranta una dintre cele mai importante echipe ale Italiei, care este peste nivelul adversarei sale din orice punct de vedere, motiv pentru care si porneste ca mare favorita, mai ales ca beneficiaza de avantajul propriului teren, unde suporterii pot avea un rol foarte important.

Lazialii nu au mai reusit sa prinda un loc in Liga Campionilor, acestia fiind in prezent pe treapta a saptea a clasamentului din Serie A, care duce in Europa League. Pana acum au izbutit 18 victorii si sase remize, suferind 13 infrangeri, in urma acestor jocuri marcand 48 de goluri, primind cu zece mai putine.

Cei de la Lazio nu arata deloc rau in ultima perioada, avand in vedere faptul ca sunt fara infrangere de sapte partide. In acest interval au bifat cinci victorii si au scos si doua remize, ultima venind in runda anterioara, in fieful campioanei Inter Milan.

• ECHIPA PROBABILĂ: Provedel; Patric, Romagnoli, Gila; Marusic, Vecino, Rovella, Pellegrini; Kamada, Zaccagni; Castellanos

Sassuolo

Este una dintre marile dezamagiri ale acestei editii de Serie A, care a avut un parcurs dezastruos, aceasta retrogradand matematic, urmand sa revina in Serie B, acolo unde ultima data a jucat in sezonul 2012/2013.

Gruparea “neroverde” este penultima in clasament, cu doar 29 de puncte acumulate dupa 37 de etape. Pana acum a reusit sapte victorii si opt remize, suferind 22 de infrangeri, in urma acestor jocuri punctand de 42 de ori, incasand nu mai putin de 74 de goluri.

Sassuolo nu a obtinut decat o singura victorie in ultimele noua jocuri, invingand-o surprinzator pe Inter Milan, campioana acestui sezon, castigand la scor minim pe teren propriu. In acest interval a pierdut insa de cinci ori, ultima data in runda anterioara, fiind invinsa de Cagliari cu 0-2, pe teren propriu.

• ECHIPA PROBABILĂ: Consigli; Kumbulla, Ruan, Ferrari; Toljan, Boloca, Obiang, Thorstvedt, Doig; Pinamonti, Lauriente

Ponturi Lazio vs Sassuolo

Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este categorica, Lazio fiind net superioara, iar in mod normal ar trebui sa se impuna fara emotii, mai ales ca joaca acasa. Noi nu vom merge insa pe mana sa, ci vom alege un pariu pe goluri, la o cota ceva mai buna, bazandu-ne pe faptul ca vom avea parte de minim trei reusite.

Peste 2,5 goluri @ 1.44
ÎNCASEAZĂ ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite