Ponturi Empoli vs AS Roma – Serie A

Ponturi Empoli vs AS Roma
Ponturi Empoli vs AS Roma – sursa foto: facebook.com

Ponturi Empoli vs AS Roma – Serie A

Ultima etapa din cadrul campionatului italian propune disputa dintre Empoli si AS Roma, aceasta fiind programata sa se joace duminica seara, de la ora 21:45, urmand sa se desfasoare pe “Stadio Carlo Castellani”.

Cote pariuri Empoli vs AS Roma

Ponturi Empoli vs AS Roma – Cote Unibet

Judecand dupa cotele oferite de agentiile de pariuri, formatia gazda porneste cu prima sansa in aceasta confruntare, primind o cota de 2.04 la Unibet. De partea cealalta, pentru o victorie a gruparii vizitatoare avem o cota de 3.45.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Empoli

Fara dubii, este mult sub nivelul adversarei sale din orice punct de vedere, iar in conditii normale ar fi pornit cu sansa a doua la casele de pariuri. Spre deosebire de AS Roma, care nu mai are obiectiv, aceasta este obligata sa joace la victorie pentru a spera la evitarea retrogradarii.

“Albastrii” sunt in zona de subsol a clasamentului din Serie A, ocupand mai exact locul al 18-lea, fiind la un singur punct de locul 17, ultimul ce se salveaza. Cele 37 de etape de pana acum le-au adus opt victorii si noua remize, suferind 20 de infrangeri, in toate aceste partide marcand 27 de goluri, primind 53.

Ultimul succes obtinut de cei de la Empoli a venit in duelul de pe teren propriu cu Napoli, unde se impuneau la scor minim. De atunci, acestia au disputat patru partide, interval in care au remizat cu Frosinone si Udinese, pierzand duelurile cu Atalanta si Lazio.

• ECHIPA PROBABILĂ: Caprile; Bereszynski, Ismajli, Luperto; Gyasi, Maleh, Marin, Bastoni, Pezzella; Cambiaghi, Niang

AS Roma

Putem spune fara sa stam pe ganduri ca este una dintre cele mai puternice echipe din Italia, fiind peste adversara sa din orice punct de vedere. Nu mai are insa motive sa forteze in campionat, tinand cont de faptul ca va incheia pe locul al saselea indiferent de rezultatele din ultima etapa, asa ca ramane de vazut cum va aborda aceasta partida.

Capitolinii inca mai spera la Liga Campionilor, avand sanse la calificare, insa depind de Atalanta, care trebuie sa termine pe locul al cincilea in clasamentul din Serie A, acolo unde se situeaza in acest moment. Acestia au obtinut pana acum 18 victorii si noua remize, suferind zece infrangeri, in toate aceste partide marcand 64 de goluri, primind 44.

Dupa o serie de cinci partide consecutive fara succes, cei de la AS Roma au reusit in sfarsit o victorie. In meciul anterior, acestia au primit vizita celor de la Genoa, in fata carora s-au impus la scor minim, gratie golului marcat de Romelu Lukaku.

• ECHIPA PROBABILĂ: Svilar; Celik, Mancini, Ndicka, Angelino; Bove, Cristante, Pellegrini; Dybala, Abraham, El Shaarawy

Ponturi Empoli vs AS Roma

Dupa cum spuneam, AS Roma este mai valoroasa, insa Empoli este mult mai motivata, fiind condamnata la victorie. Noi ne asteptam sa dea totul pentru a se impune, mai ales ca joaca acasa, unde suporterii vor avea si ei un rol important, asa ca mergem pe un succes al sau, la o cota foarte buna de 2.04 oferita de cei de la agentia de pariuri online Unibet.

Gazdele castiga @ 2.04
ÎNCASEAZĂ ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite