Ponturi Finala FA Cup – City vs United

Ponturi Finala FA Cup – City vs United / sursa foto Facebook Manchester City

Ponturi Finala FA Cup – toti pariorii sunt concentrati pe aceasta expresie astazi, fara doar si poate. Marele eveniment al weekend-ului va avea loc pe 25 mai 2024, de la ora 17:00, in direct pe Pro Arena. Manchester City si Manchester United urmeaza sa se intalneasca in ultimul act al Cupei Angliei, pe Stadionul Wembley din Londra.

Fie ca esti fan Premier League sau nu, cu siguranta vei include si cateva ponturi FA Cup pe Biletul Zilei de astazi. Tocmai de aceea, in acest articol vei gasi mai multe recomandari, ce provin din oferta uneia dintre cele mai populare case de pariuri online din Romania, Betano!

Plaseaza ponturi finala FA Cup cu 500 RON BONUS

✅ Inainte de a paria astazi DESCHIDE UN CONT NOU la Betano si finalizeaza procesul de verificare KYC

✅ Apoi efectueaza o depunere de pana la 500 RON si in doar cateav minute te vei putea bucura de dublul acestei sume! Este cu siguranta un bonus ce te poate motiva in alegerea celor mai bune pronosticuri!

100% BONUS la depunere 500 RON

Finala cu repetitie

Anul trecut, pe 3 iunie, cele doua formatii se intalneau tot in ultimul act al competitiei. Atunci, Manchester City reusea sa se impuna pe Wembley, gratie unei duble din partea lui Ilkay Gundogagn. Pentru United puncta in minutul 33 portughezul Bruno Fernandes, de la punctul cu var.

Multe nu s-au schimbat fata de anul trecut. Manchester United arata chiar mai slab, in timp ce Manchester City este mare favorita. Eliminata din UEFA Champions League, trupa lui Pep Guardiola s-a consolat cu competitia interna. “Cetatenii” au reusit sa isi adjudece un nou titlu, dupa ce au castigat in ultima runda cu West Ham – scor 3-1.

Astfel, acestia au ramas la 2 puncte deasupra celor de la Arsenal, acumuland in total nu mai putin de 91 de puncte. Inainte de vacanta, Grealish & co. tintesc o ultima reusita – in fata rivalei locale.

De partea cealalta, Manchester United a incheiat sezonul cu doua victorii, contra celor de la Newcastle si Brighton. Fara folos insa, deoarece Newcastle & Chelsea s-au impus si ele in ultima runda, astfel ca trupa lui Ten Hag a incheiat pe locul 8 in clasament.

Ce inseamna asta? Manchester United mai poate ajunge in Europa, doar daca se impune in finala cu Manchester City. In caz contrar, va fi un sezon complet ratat pentru Rashford & co. Doar 60 de puncte a reusit United sa adune in 38 de etape, bifand 18 victorii, 6 rezultate de egalitate si 14 infrangeri.

Iata cum arata cifrele celor doua formatii in FA Cup:

  • Manchester Untied are 12 trofee
  • Manchester City a castigat FA Cup de 7 ori
  • United a pierdut 9 finale
  • Manchester City a pierdut 5 finale

Astazi vorbim despre o finala in care se intalnesc in primul rand doua rivale – astfel ca orgoliile sunt imense. In al doilea rand, este vorba despre o formatie ce isi joaca ultima sansa la Europa si una ce are un antrenor ce nu isi doreste sa rateze niciun trofeu. Rezultatul? Ar trebui sa vedem spectacol! Asadar.. atunci cand vine vorba despre ponturi finala FA Cup, nu putem sa nu includem unul clasic:

ambele echipe marcheaza @ 1.70
  • Echipa probaibla Manchester City: Ortega – Gvardiol, Akanji, Dias, Walker – Rodri – Doku, Foden, De Bruyne, Silva – Haaland
  • Echipa probabila Manchester United: Onana – Wan Bissaka, Casemiro, Martinez, Dalot – Mainoo, Amrabat – Diallo, Garnacho – Bruno Fernandes, Rashford

Ederson este incert in tabara celor de la Manchester City, in timp ce Erik ten Hag nu ii va avea la dispozitie pe Luke Shaw, Mason Mount, Martial, Malacia, Harry Maguire si Lindelof.

Ce alte ponturi finala FA Cup putem plasa?

Evident, oferta este una foarte bogata astazi si nu ne puteam limita la o singura recomandare. Pentru amatorii de pariuri speciale, venim cu cateva ponturi finala ce cu siguranta isi pot face loc pe un bilet cu o miza mai mica.

Mergem pe un scor corect in meci, dar si pe alte doua pronosticuri ce se bazeaza pe jucatori de la care ne asteptam sa straluceasca pe Wembley!

⚽ scor corect oricand in meci @ 2.57

⚽ Erling Haaland marcheaza @ 1.55

⚽ Phil Foden minim un sut pe poarta @ 1.50

Ce parere ai despre recomandarile noastre? Tu ce ponturi finala FA Cup vei plasa?

Pariaza pe finala FA Cup cu 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite