Ponturi Bologna vs Juventus – Serie A

Ponturi Bologna vs Juventus
Ponturi Bologna vs Juventus – sursa foto: facebook.com

Ponturi Bologna vs Juventus – Serie A

Runda cu numarul 37 din Serie A propune duelul dintre Bologna si Juventus, formatii care vor reprezenta Italia in Champions League in sezonul viitor. Acestea se vor intalni luni seara, de la ora 21:45, pe “Stadio Renato Dall’Ara”.

Cote pariuri Bologna vs Juventus

Ponturi Bologna vs Juventus – Cote Unibet

Judecand dupa cotele oferite de casele de pariuri, formatia gazda este usor favorita in aceasta confruntare, primind o cota de 2.60 la Unibet. De partea cealalta, pentru un succs al gruparii vizitatoare avem o cota de 2.95 la aceeasi agentie online.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Bologna

Este fara indoiala marea surpriza a acestei editii de Serie A, care, in ciuda faptului ca nu dispune de un lot extraordinar, face o figura frumoasa, avand in vedere faptul ca si-a asigurat calificarea in Liga Campionilor, unde a mai jucat o singura data de-a lungul anilor, in sezonul 1964/1965.

“Ros-albastrii” sunt in acest moment pe treapta a treia a clasamentului, cu 67 de puncte acumulate de-a lungul celor 36 de etape de pana acum. Acestia au obtinut 18 victorii si 13 remize, suferind cinci infrangeri, pe parcursul acestor dueluri marcand 51 de goluri, primind 27.

Ultimul esec suferit de cei de la Bologna a venit in urma cu doua luni si jumatate, in duelul de pe teren propriu cu Inter Milan, campioana acestui sezon. De atunci au disputat nu mai putin de opt partide, interval in care au obtinut patru victorii, utima venind in meciul anterior, impunandu-se cu 0-2 in fieful celor de la Napoli.

• ECHIPA PROBABILĂ: Skorupski; Posch, Lucumi, Calafiori, Kristiansen; Freuler, Aebischer; Orsolini, Urbanski, Ndoye; Odgaard

Juventus

Nu are nevoie de prezentari speciale, fiind una dintre cele mai mari echipe ale Italiei, care, chiar daca nu mai impresioneaza de ani buni, aceasta are in continuare pretentii foarte mari, in acest sezon ratand castigarea titlului, insa si-a asigurat revenirea in Champions League.

Torinezii sunt chiar sub adversarii lor in clasament, pe locul al patrulea, fiind insa la egalitate de puncte. Acestia au reusit la randul lor sa obtina 67 de puncte, reusind 18 victorii si 13 remize. Dispun de un golaveraj ceva mai slab, marcand 49 de goluri, primind 28.

Dupa o serie de sase partide consecutive fara succes, in care au pierdut o data si au remizat de cinci ori, cei de la Juventus au reusit in sfarsit o victorie, in ultimul joc reusind sa o invinga pe Atalanta la scor minim, punand astfel mana pe Cupa Italiei.

• ECHIPA PROBABILĂ: Szczesny; Danilo, Gatti, Bremer; Cambiaso, Rabiot, McKennie, Miretti, Kostic; Vlahovic, Chiesa

Ponturi Bologna vs Juventus

Aceasta confruntare este extrem de complicata, fiind deschisa oricarui rezultat, motiv pentru care vom evita pariurile pe solisti, fiind totusi foarte riscante. Anticipam o partida echilibrata, insa in care reusitele nu vor lipsi, astfel ca, pornind de la premisa ca ambele vor inscrie, vom miza pe varianta “peste 1,5 goluri”, intr-o cota de 1.44 oferita de cei de la agentia de pariuri online Unibet.

Peste 1,5 goluri @ 1.44
ÎNCASEAZĂ ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite