Ponturi AS Roma vs Genoa – Serie A

Ponturi AS Roma vs Genoa
Ponturi AS Roma vs Genoa – sursa foto: facebook.com

Ponturi AS Roma vs Genoa – Serie A

Penultima etapa din cadrul campionatului italian propune duelul dintre AS Roma si Genoa, acesta fiind programat sa se joace duminica, in data de 19 mai, de la ora 21:45, urmand sa se desfasoare pe “Stadio Olimpico”.

Cote pariuri AS Roma vs Genoa

Ponturi AS Roma vs Genoa – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazda porneste ca favorita, ceea ce era si normal de altfel. Unibet ii atribuie acesteia o cota de 1.47 la victorie, in timp ce un succes al oaspetilor ne poate multiplica miza de sapte ori.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

AS Roma

Din punct de vedere al valorii, este mult peste nivelul adversarei sale, avand de asemenea si un parcurs mult mai bun in acest sezon, asa ca nu este de mirare faptul ca porneste ca favorita, mai ales ca beneficiaza si de avantajul propriului teren, unde suporterii pot avea un rol important.

Capitolinii au ratat calificarea in Liga Campionilor, astfel ca in sezonul viitor vor juca din nou in Europa League. In prezent, acestia ocupa locul al saselea in clasamentul din Serie A, cu 60 de puncte acumulate in 36 de etape. Au reusit 17 victorii si noua remize, suferind zece infrangeri, in urma acestor jocuri marcand 63 de goluri, primind 44.

Cei de la AS Roma traverseaza o perioada nefasta, tinand cont de faptul ca vin dupa cinci partide consecutive fara succes. In acest interval au suferit doua infrangeri, ultima venind in runda precedenta de campionat, pierzand cu 2-1 in fieful celor de la Atalanta.

• ECHIPA PROBABILĂ: Svilar; Kristensen, Mancini, Ndicka, Angelino; Cristante, Paredes, Pellegrini; Dybala, Lukaku, El Shaarawy

Genoa

Este o echipa modesta, de pluton, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind sub nivelul acesteia din toate punctele de vedere, astfel ca bookmakerii au toate motivele sa o dea ca outsidera, mai ales ca joaca in deplasare, urmand sa astfel sa aiba o misiune dificila.

Gruparea vizitatoare se situeaza in zona mediana a clasamentului din Serie A, ocupand mai exact locul al 11-lea, cu 46 de puncte. Pe parcursul celor 36 de etape si-a trecut in cont 11 victorii si 13 remize, suferind 12 esecuri, in urma acestor jocuri marcand 43 de goluri, primind cu unul mai mult.

Cei de la Genoa, spre deosebire de adversarii lor, vin dupa trei partide consecutive fara infrangere, castigand doua dintre acestea, invingandu-le pe Cagliari si Sassuolo, de fiecare data pe teren propriu.

• ECHIPA PROBABILĂ: Martinez; Vogliacco, De Winter, Vasquez; Sabelli, Frendrup, Badelj, Thorsby, Martin; Gudmundsson, Retegui

Ponturi AS Roma vs Genoa

Chiar daca AS Roma traverseaza o perioada nefasta, ne asteptam sa faca o figura frumoasa in aceasta partida. Joaca totusi pe teren propriu, asa ca ne asteptam sa isi onoreze fanii cu un succes, mai ales ca este ultimul meci al sezonului pe “Stadio Olimpico”. Asadar, mergem cu incredere pe mana capitolinilor, la o cota de 1.47 oferita de cei de la agentia de pariuri online Unibet.

Gazdele castiga @ 1.47
ÎNCASEAZĂ ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite