Cine retrogradeaza in Championship?

Cine retrogradeaza in Championship? sursa foto Facebook Luton Town

Cine retrogradeaza in Championship, alaturi de Sheffield United si Burnley? Aceasta este una din principalele intrebari care sunt adresate inainte de ultima etapa de Premier League.

Momentan, cele doua formatii mentionate au parasit deja matematic primul esalon, cu 16 respectiv 24 de puncte acumulate in 37 de etape. Mai ramane insa un loc, disputat de Nottingham si Luton. Momentan, Luton ocupa pozitia retrogradabila, cu 26 de puncte. Deasupra lor se afla Nottingham, cu 29 de puncte.

Matematic, este posibil sa vedem o rocada intre cele doua. Practic.. pare imposibil, iar fanii celor de la Luton se gandesc deja la Championship. De ce? Ei bine, principalul criteriu in cazul egalitatii de puncte este golaverajul. Iata cum arata situatia in prezent:

  • Nottingham – 47 de goluri inscrise, 66 de goluri incasate, -19 diferenta
  • Luton – 50 de goluri inscrise, 81 de goluri incasate, -31 diferenta

Astfel, Luton nu are nevoie doar de o victorie cu Fulham si o infrangere a celor de la Nottingham la Burnley, ci trebuie sa recupereze si un handicap de 12 goluri. Desi lucrurile sunt deja clare, ma astept ca ambele formatii sa aiba evolutii onorabile in ultima runda.

Pana la urma, este Premier League si vorbim despre fenomenul fotbal.. asadar nimic nu este imposibil! Noi vom include ambele infruntari pe Biletul Zilei, cu pronosticuri preluate din oferta Betano, una din cele mai apreciate case de pariuri online din Romania.

Pariem pe goluri, nu pe cine retrogradeaza!

Dupa cum spuneam, Luton are nevoie de o victorie la un scor urias pentru a mai spera la evitarea retrogradarii. Probabil ca antrenorul, jucatorii sau suporterii nu se mai gandesc la un astfel de scenariu, insa ma astept sa atace inca din primul minut.

Echipa nu mai are nimci de pierdut si chiar daca retrogradeaza, le poate oferi fanilor o ultima reprezentatie pe teren propriu – in Premier League.

De partea cealalta, Nottingham are de indeplinit o formalitate. Un punct obtinut pe Turf Moor – cu retrogradata Burnley – opreste orice calcul. Evident si o infrangere la maxim 3-4 goluri diferenta nu ar trebui sa le ofere emotii celor de la Burnley.

Nu ma astept insa ca Forest sa joace la 0-0 sau sa fie cu gandul la un esec minim. Echipa a marcat de 47 de ori in 37 de partide, asadar depaseste fara probleme media de 1 gol / meci. In aceste conditii, contra unei defensive ce a incasat deja 76 de goluri, e putin probabil sa apara probleme.

Luton marcheaza si Nottingham marcheaza minim 2 goluri @ 2.00

Dupa cum spuneam, vom evita pariurile pe soliste, in cazul in care poate aparea vreo surpriza. Am gasit la Betano cate un pronostic pentru fiecare duel, iar cota totala este de 2.00, astfel ca ne putem dubla miza in aceasta ultima runda de Premier League.

Mergem pe mana celor de la Nottingham – care ma astept sa inscrie de minim 2 ori – dar si pe cei de la Luton Town, care au ocazia de a marca ultimul gol in Premier League.

Tu ce parere ai, cine retrogradeaza in Championship? Crezi ca putem vedea o salvare istorica a celor de la Luton?

VREAU 500 RON BONUS ACUM!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite