Jannik Sinner vs Novak Djokovic. Finala ATP Tour

Sursă foto: ATP Tour

Jannik Sinner vs Novak Djokovic este meciul din marea finală de la ATP Tour, întâlnindu-se doi jucători care din nou ne-au uimit. Confruntarea va fi disputată duminică, pe data de 19 noiembrie, cu ora de începere 19:00. Este greu de decis care jucător merită mai mult trofeul, însă noi vă putem ajuta cu o cotă generoasă oferită de Betano – una dintre cele mai cunoscute case pariuri online Romania.

Cote pentru Sinner vs Djokovic

Poate Sinner să rămână neînvins la ATP Tour?

Jannik Sinner reușește pentru prima dată să se califice la o finală în acest turneu, având susținerea imensă a propriilor fani, pe care nu îi dezamăgește de nici un fel acasă la el. Putem spune că italianul pleacă din start cu avantajul de gazdă al finalei, ceea ce poate fi un factor decisiv în a-l confrunta pe titratul Novak Djokovic. Sinner se impune în semifinale contra rusului Medveded, unde moralul acestuia a fost susținut de fanii italieni, iar acest factor l-a ajutat să întoarcă scorul. După un prim set cu 6-3 pentru Jannik, rusul reușește să câștige al doilea set, pont oferit și în meciul Jannik Sinner vs Daniil Medveded, urmând ca italianul să se impună decisiv cu 6-1 în al treilea set.

Sinner s-a mai întâlnit cu Djokovic și în grupele de la ATP, unde precizia italianului l-au ajutat să realizeze același lucru, însă de această dată se impune la limită cu 7-6. Acest meci reprezintă poate cea mai importantă finală pentru Sinner, iar presiunea pusă pe umerii lui va arăta dacă italianul este jucătorul care merită acest trofeu.

100% BONUS la depunere 500 RON

Reușește marele Djokovic un nou succes la ATP?

Cu 12 ani mai mare decât Sinner, putem spune că Novak este una dintre cele mai mari valori ale tenisului, care încă la o vârstă înaintată continuă să cucerească atât trofee cât și publicul. Deși nu a avut o campanie ușoară la ATP, finala îl regăsește din nou pregătit pe sârb, care își dorește să rămână pe primul loc și să plece acasă cu marele premiu. Stabilitatea psihică a lui Djokovic i-au oferit locul în finală după un succes considerabil contra lui Alcaraz în semifinale. Sârbul nu stă pe gânduri și se impune de două ori consecutiv la seturi, cu 6-3 și 6-2, reușind să treacă de Spaniol mai ușor decât ne așteptam.

Singura înfrângere a fost în meciul din grupe, cu Sinner, însă sârbul este pregătit pentru o revanșă. Chiar dacă traseul a fost unul mai greu pentru Novak, acesta a reușit să-și adune forțele și prin experiența acumulată s-a repliat, fiind favorit de case de pariuri. Voi ce credeți, va reuși Djokovic să își treacă un nou titlu în cont?

Statistici meciuri directe între Sinner vs Djokovic

  • În 5 meciuri directe Djokovic conduce statistica, reușind să se impună de 4 ori.
  • În vederea seturilor câștigate Djokovic conduce și acest capitol, având 10 seturi, iar Sinner doar 4.
  • La mingile de break Sinner are doar 6 din 19, iar sârbul 13 din 34.
  • Două dintre aceste confruntări au avut loc la Wimbledon și au fost câștigate de către Djokovic.

Jannik Sinner vs Novak Djokovic. Finala ATP Tour

Avem în față meciul care indică încheierea acestei confruntări a campionilor și ne așteptă un duel în care experiența își va spune cuvântul. Italianul se bucură se susținerea fanilor prin prezența lui casă, însă experiența pe care a dobândit-o marele Djokovic până acum îi va oferi o altă viziune asupra jocului. Așa cum v-am oferit mereu ponturi tenis de calitate vă oferim si acum, unde vârsta nu este un factor negativ pentru Djokovic, care se poate impune și cu siguranță vom avea un meci de durată.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON