Jannik Sinner vs Daniil Medveded – Cota 2.18 Unibet

Sursă foto: ATP Tour

Jannik Sinner vs Daniil Medveded este primul meci al zilei care poate decide primul finalist la ATP Tour și ne vom baza pe victoria în setul secund al rusului. Confruntarea va fi disputată sâmbătă, pe data de 18 noiembrie, începând de la ora 15:30. Ambii pot spera la calificarea în marea finală de la ATP Tour, iar noi v-am pregătit mai jos o analiză în prealabil după care vă puteți ghida.

Prezentare Cote Betano

Jannik Sinner

Italianul este singurul participant care nu a fost înfrânt în nici un meci în primele etape, fiind favorit în a ajunge în finală. Deși acesta și-a asigurat calificarea încă din primele două etape, jucătorul a fost hotărât și s-a impus fără probleme cu 2-1 contra lui Rune. Italianul este regăsit ca și favorit de către Case pariuri online Romania, având o șansă importantă de a obține un loc în finală. Succesul contra Djokovic este cea mai importantă reușită a lui Sinner, reușind să domine pe sârb din orice punct de vedere.

Putem spune că din punct de vedere a susținerii, Sinner a avut cel mai consistent public de la ATP Tour, astfel reușind să își mențină moralul la cote maxime în semifinale, unde are o șansă importantă de trece mai departe de semifinale.

Daniil Medveded

Rusul este considerat poate unul dintre cei mai stabili psihic jucători de la ATP Tour, având experiență și resurse fizice necesare pentru a reuși să se mențină pe tot parcursul jocului. Așa cum am putut vedea și în meciul Medveded vs Alexander Zverev rusul a reușit să se întoarcă la limită pe postura de câștigător al primului set, urmând să se impună și în cel secund și să-și asigure calificarea în finale.

Nu putem judeca foarte mult etapa trecută, În care Medveded a pierdut în ambele seturi împotriva lui Alcaraz. Rusul avea deja calificarea asigurată și nu a mai considerat că este necesar să își expună resursele la maxim pentru o victorie fără miză pentru acesta. Medveded vrea să își ia revanșa după ce pierde ultimele două meciuri directe cu italianul, însă va avea de confruntat pe acesta în propria lui casă.

Confruntări directe între Jannik Sinner vs Daniil Medveded

Avem mai jos câteva confruntări care au un grad de relevanță ridicat pentru a evidenția statisticile dintre cei doi. Ce credeți, va reuși Medveded o revanșă după două eșecuri consecutive?

  • Medveded vs Sinner 1-2
  • Sinner vs Medveded 2-0
  • Sinner vs Medveded 0-2
  • Sinner vs Medveded 1-2
  • Medveded vs Sinner 2-0
Medveded Daniil Setul 2 - cota 2.18

Deşi Sinner vine ca favorit direct, Medveded este un jucător care mereu a reușit să își mențină stabilitatea din punct de vedere psihic. Deşi italianul va ataca decisiv primul set, cel mai probabil Medveded îşi va rezerva toate resursele rămase pentru a rămâne în meci printr-o victorie. Voi miza pe victoria rusului în al doilea set cu o cotă de 2.18 la Unibet datorită faptului că Medveded are capabilitatea oricând de a reveni în meci.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON