Copa America 2024 in USA: Ce suma va incasa castigatoarea competitiei?

Copa America 2024 va începe peste mai puțin de o lună, în Statele Unite ale Americii, acolo unde Argentina și Brazilia sunt socotite favorite la câștigarea trofeului. Argentina, care e campioană mondială și continentală, mizează într-o proporție covârșitoare pe lotul a câștigat Mondialul din 2022.

Cote si prezentare COPA AMERICA 2024

Argentina, deschide show-ul in USA cu un meci impotriva Canadei, vineri 21 iunie la ora 03:00 dimineata. Copa America 2024 va fi transmisă la TV în România de Digi Sport. Tradiționalul turneu inter-țări din America de Sud are în loc în perioada 20 iunie – 14 iulie. Argentina este deținătoarea en-titre a trofeului, după finala din 2021 cu Brazilia, scor 1-0.

Brazilia vine tare din spate cu cel mai valoros lot din COPA AMERICA, fiind cotat la 1.2 miliarde de euro. Cota pentru castigarea trofeului de catre Brazilia este setata la 3.25, in timp ce pentru trupa lui Messi & Co este 2.75.

Ce suma va incasa castigatoarea COPA AMERICA 2024?

Conform celor de la ESPN, Copa América din această vară urmează să distribuie echipelor participante o suma record de 72 de milioane de dolari, câștigătoarea primind 16 milioane de dolari, au declarat surse pentru ESPN.

Fiecare echipă va primi o taxă de participare de 2 milioane de dolari americani doar pentru participare, restul de 40 milioane USD fiind impartiti in functie de clasarea in aceasta competitie. In ultima participare la COPA AMERICA, Argentina a castigat suma de 6.5 mil euro.

Echipa de pe locul patru va primi 4 milioane de dolari, echipa de pe locul trei va primi 5 milioane de dolari, în timp ce finalista care pierde va primi 7 milioane de dolari. Turneul va acoperi, de asemenea, costurile echipelor pentru hoteluri, bilete de avion și transport terestru.

Turneul este co-organizat de CONMEBOL și Concacaf, confederațiile respective din America de Sud și din America de Nord și Centrală și Caraibe. Statele Unite găzduiesc această ediție extinsă a Copa America pentru a doua oară, după ce a găzduit anterior Copa America Centenario în 2016. Cu acea ocazie, a existat un fond total de premii de 21,5 milioane de dolari, iar 6,5 milioane de dolari fiind destinate câștigătorilor din Chile.

Echipele participante la Cota America 2024

COPA AMERICA (20 iunie – 14 iulie). Brazilia, Argentina, Mexic, Uruguay par sa aiba trasee usoare catre optimile de finala, avand in vedere rivalii din grupe.


Grup A: Argentina, Peru, Chile, Canada

Grup B: Mexic, Ecuador, Venezuela, Jamaica.

Grup C: SUA, Uruguay, Panama, Bolivia

Grup D: Brazilia, Columbia, Paraguay, Costa Rica

Argentina și Uruguay dețin cele mai multe trofee Copa America. Ambele naționale au câștigat fiecare competiția de câte 15 ori. Podiumul este completat de Brazilia (9 trofee) urmată de Peru, Paraguay și Chile (două trofee fiecare); Bolivia și Columbia (un trofeu fiecare).

Pariul propus pentru aceasta editie de CONMEBOL Copa America este ca Brazilia sa castige aceasta competitie, avand o cota de 3.25 pentru acest pronostic.

Daca ti-a placut articol si esti interesat si tu de astfel de pariuri zilnice, de bonusuri 5 Ron/ zilnice acordate pentru pariurile combinate, de 25 de rotiri gratuite la Sloturi la fiecare 14 zilei, te invit sa ti deschizi cont cu un simplu click pe oferta de mai jos. Si nu uita! Retragi instant pe card cu 0% COMISION!

100% BONUS până la 550 RON

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON