Betano, noul sponsor Copa America 2024

Betano, noul sponsor Copa America 2024

Betano, noul sponsor Copa America 2024 – aceasta este vestea momentului. La finalul anului trecut, celebrul operator online de parirui licentiat si in Romania a anuntat un parteneriat cu UEFA – in ceea ce priveste Campionatul European de Fotbal din 2024.

Acum, Kaizen Gaming – un lider pe piata de GameTech – a devenit partener oficial CONMEBOL (Confederatia Sud-Americana de Fotbal). Parteneriatul va dura pana in anul 2028, iar primul eveniment major implicat in aceasta intelegere este Copa America 2024.

Copa America 2024 urmeaza sa se desfasoare in perioada 20 iunie – 14 iulie pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Astfel, pariorii pasionati de fotbalul sud-american vor avea ocazia sa plaseze ponturi fotbal de top pe platforma celor de la Betano!

100% BONUS la depunere 500 RON

Betano, noul sponsor Copa America 2024

George Daskalakis – fondatorul si CEO-ul Kaizen Gaming – s-a declarat foarte incantat de noul parteneriat. Acesta a comentat recent:

“Suntem încântați să ne alăturăm forțele cu CONMEBOL, cea mai respectată instituție din fotbalul sud-american. Acest parteneriat nu numai că arată pasiunea noastră pentru sport și regiune, ci evidențiază și dedicarea noastră pentru a oferi inovație și excelență în industrie. Suntem nerăbdători să ridicăm experiența fanilor la noi culmi, oferind momente de neuitat prin joc responsabil.”

De asemenea, Alejandro Dominguez – presedintele CONMEBOL spune ca este o placere sa ii primeasca pe cei de la Kaizen Gaming si implicit brandul Betano in familia lor: “Angajamentul lor față de fotbal și inovația în gaming se aliniază perfect cu viziunea noastră pentru viitorul sportului în America Latină. Împreună ne propunem să oferim experiențe extraordinare fanilor de fotbal de pe întregul continent.”

In momentul de fata, pariorii pot plasa deja pronosticuri antepost – pe castigatoarea Copa America 2024. Argentina lui Lionel Messi este marea favorita – avand o cota de 2.75 pentru a castiga marele trofeu. Eterna rivala Brazilia este cotata cu sansa a doua, in timp ce Uruguay completeaza podiumul.

Cote Antepost Betano – Copa America 2024

Pe langa Copa America 2024, parteneriatul dintre Kaizen Gaming si CONMEBOL include si alte competitii:

  • Copa America Feminina
  • CONMEBOL U20
  • U20 Futsal
  • Copa America Futsal

Cine este Betano?

Betano reprezinta una din cele mai populare case de pariuri online din Romania. Operatorul este parte integrata a Kaizen Gaming, un lider de piata in zona GameTech de pe mapamond. Obiectivul principal al companiei este imbunatatirea experientei pentru milioanele de pariori.

Kaizen Gaming are o prezenta puternica in Europa si America Latina, insa a intrat recent si pe pietele din Africa sau America de Nord. In 2023, Kaizen Gaming a castigat nu mai putin de 5 premii la gala EGR Operator Awards: “Operatorul de Pariuri Sportive al Anului”, “Campania de Marketing a Anului”, “Cea Mai Buna Platforma de Pariuri Sportive Mobila”, “Cel Mai Bun Produs Dezvoltat In-House” si “Cel Mai Bun Operator de Pariuri Live”.

Ce parere ai despre vestea momentului – Betano, noul sponsor Copa America 2024?

Pariaza pe COPA AMERICA 2024 cu 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON