Ponturi Stuttgart vs Bremen – Bundesliga

Sursă foto: Twitter VfB Stuttgart

Ponturi Stuttgart vs Bremen – În timp ce mare parte din confruntări se joacă mai devreme noi avem un singur meci care închide această zi competițională în Germania. Confruntarea va avea loc pe data de 2 decembrie, pe MPH Arena. Ca și arbitru îl vom avea pe Dankert, care va porni cronometrul la ora 19:30. Vezi mai jos ce ți-am pregătit pentru acest meci, iar la Superbet vom căuta cea mai bună cotă.

Pachet de 500 RON Bonus

Stuttgart – Un start excelent

Stuttgart se pare că a început sezonul îbn top-ul clasamentului, fiind un pericol chiar și pentru Bayern în lupta titlului. Cu un total de 27 de puncte “svabii” se află pe locul al treilea, la doar 5 puncte de Bayern. Haideți să vedem ultimele rezultate ale lui Stuttgart înainte de meci:

  • Frankfurt vs Stuttgart 1-2
  • Stuttgart vs Nurnberg 2-0
  • Stuttgart vs Dortmund 2-1

Pe teren propriu vedem un singur semn roșu dintr-o înfrângere cu 2-3 cu Hoffenheim, aceasta fiind una dintre cele 3 eșecuri ale gazdelor din sezonul actual. Guirassy se laudă de pe poziția a doua în clasamentul marcatorilor, 15 reușite, având o medie de peste o reușită pe meci.

Echipă probabilă: Nubel – Anton, Zagadou, Ito – Lewelling, Karazor, Stiller, Mittelstadt – Undav, Fuhrich – Guirassy.

Absenți: Elgloff, Nartey, Massimo

Bremen – Aproape de retrogradare

Nu pentru toate echipele Bundesliga a avut ceva bun de oferit, una dinte aceste echipe fiind chiar Bremen. Aceștia nu putem spune să au scăzut mult, fiind pe locul 12, dar chiar și așa sunt la doar 2 puncte de ultimul loc de retrogradare. Iată ultimele 3 rezultate a oaspeților.

  • Bremen vs Leverkusen 0-3
  • Bremen vs Rostock 1-2
  • Bremen vs Frankfurt 2-2

E nevoie mai mult decât atât pentru Bremen pentru a rămâne în cărți și chiar dacă nu sunt regăsiți ca și favoriți la casele pariuri online România, oaspeții au șansele lor la cele 3 puncte. Deplasarea nu este punctul forte a lui Bremen și nu a mai câștigat un meci de 4 etape.

Echipă probabilă: Zetterer – Veljković, Friedl, Jung – Weiser, Schmid, Bittecourt, Stage, Deman – Borré, Ducksch

Absenți: Pieper, Rapp

Statistici meciuri directe Stuttgart vs Bremen

  • Ținând cont de prezențe constante în Bundesliga, au existat 54 de meciuri directe între cele două.
  • Pe lângă 19 egal-uri, Stuttgart s-a impus de 18 ori, iar Bremen de 17 ori.
  • Ultimul meci s-a încheiat cu 2-0 pentru Bremen.

Ponturi Stuttgart vs Bremen

Victorie Stuttgart - Cota 1.40

Cu un început atât de bun pentru Stuttgart este greu de crezut că se vor încurca pe propriul teren contra Bremen. Consider că această cotă este una potrivită și poate fi luată în considerare pentru biletul zilei, mai ales că Stuttgart este una dintre echipele care tind către obținerea trofeului din Bundesliga. Vedeți ce a făcut Bremen în meciul Bremen vs Leverkusen și pentru mai multe surprize de acest gen fiți pe fază!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON