Ponturi Darmstadt vs Wolfsburg – Bundesliga

Sursă foto: VFL Wolsburg

Ponturi Darmstadt vs Wolfsburg – La o oră ceva mai devreme avem un meci de interes în Bundesliga mai ales pentru gazde, care se duc pentru ultimul loc. Confruntarea se va disputa pe data de 16 decembrie, pe Merck-Stadion am Bollenfalltor, de la ora 16:30. Pentru mai multe ponturi fotbal Bundesliga din această zi poți intra pe pagina mea și să vezi ce ți-am mai pregătit pe lângă acest meci.

Pachet de 500 RON Bonus

Darmstadt coboară până pe ultimul loc

  • Echipa Darmstadt regăsește o perioadă de decădere în clasament, având ocazia de a-și demonstra calitățile și de a evita retrogradarea printr-un posibil succes. Cu doar 9 puncte acumulate nu au mai reușit să realizeze nimic de 2 meciuri și nu se mai impun de 8 confruntări.
  • Își irosesc principala șansă din meciul Darmstadt vs Koln și pierd pe terenul propriu, cu scorul de 0-1. Cu toate că nu au obținut o victorie în ultimele 8 etape sunt o echipă care mereu s-a aflat în ascensiune și coborâre. Nu pare că am avea semne că se vor detașa prea curând de pe ultimul loc.
  • Pe teren propriu, situația arată la fel de prost pentru gazde și s-au impus o singură dată. Având atacanți precum Mehlem sau Kempe, așteptările create au scăzu și nu au realizat mai nimic până acum în acest sezon. Cu un număr de 9 înfrângeri au cele mai multe rezultate negative din campionat.

Echipă probabilă: Brunst – Franjic, Muller, Maglica – Bader, Mehlem, Holland, Nurnberger – Skarke, Honsak, Seydel.

Wolfsburg se detașează de retrogradare

  • Wolfsburg, echipa gazdă, a avut o perioadă în care părea că își revine, dar această percepție s-a estompat odată cu cele 3 înfrângeri consecutive care au dat peste cap planurile echipei. Pentru a înțelege mai bine evoluția lor recentă, aceștia au început destul de bine sezonul dar pe parcurs s-au împotmolit în meciuri nu foarte dificile.
  • Cu un total de 16 puncte, Wolfsburg se clasează pe locul 11, sub așteptările clubului. În ciuda acestui fapt, s-a impus într-un meci cu RB Leipzig. De asemenea, trebuie menționate cele 7 înfrângeri consecutive din deplasare, care reprezintă o decădere totală a echipei.
  • Cu toate că Wolfsburg dispune de defensivă dezastru, primind 25 de goluri și marchează doar de 18 ori până acum. Cu un început în care a avut 5 victorii se pare în momentul de față intră într-o dificultate din această privință.

Echipă probabilă: Casteels – Maehle, Zesiger, Bornauw, Rogerio – Arnold, Svanberg – Paredes, Kaminski, Tomas– Wind.

Ultimele meciuri directe dintre cele două

Din cauza inconsistenței celor de la Darmstadt în Bundesliga au existat doar 7 meciuri directe, ultimul fiind din anul 2016 și primul tocmai din 1992. Le voi pune doar pe ultimele 3, deși chiar și de atunci am observat schimbări mari în rândul echipelor.

  • Wolfsburg vs Darmstadt = 1-0
  • Darmstadt vs Wolfsburg = 3-1
  • Wolfsburg vs Darmstadt = 1-1

Ponturi Darmstadt vs Wolfsburg

Interval 1-3 goluri fiecare repriză - Cota 1.95

interval 1-3 goluri fiecare repriză

Am optat pentru această variantă de pariu oferită de Superbet datorită analizei statistice a evoluțiilor echipei Wolfsburg în deplasările recente. Un aspect semnificativ este faptul că am avut parte de destul de multe goluri. În plus, se așteaptă ca aceștia să abordeze meciul cu precauție, evitând astfel riscul de a-și menaja jucătorii în mijlocul sezonului, ceea ce poate aduce la o tensiune mai mare în joc. Pentru a explora mai multe ponturi fotbal din Bundesliga, vă invităm să accesați site-ul nostru

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON