Ponturi Darmstadt vs Koln – Bundesliga

Sursă foto: Twitter

Ponturi Darmstadt vs Koln – După scurta pauză competițională din cauza Cupelor Europene, Bundesliga revine cu runda a 13-a și ne aduce acest prim meci. Confruntarea va fi disputată pe 1 decembrie, pe Merck-Stadion am Bollenfalltor. Ca și arbitru îl vom avea pe Ittrich și va da startul jocului la ora 21:30. Pentru mai multe promoții cu bonus ca cea de mai jos întrați la secțiunea Case pariuri online România.

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Statistici Darmstadt

 • Situația actuală din campionat o surprinde pe Darmstadt într-o poziție mai bună și are avantajul de a arăta de ce este în stare prin întâlnirea echipei de pe ulitmul loc. Cu un total de doar 9 puncte aceștia sunt poziționați la limită de retrogradare, însă nu este exclus acest scenariu.
 • Poziționarea pe locul 15 nu face parte din obiectivul gazdelor, dar cu puțină ambiție în fața lui Koln se pot detașa din această situație. Partea tristă este că Darmstadt nu a mai câștigat un meci de 5 etape, însă vine după două remize cu 1-1 cu Freiburg și 0-0 cu Mainz.
 • Pe terenul propriu situația arat puțin mai bine pentru gazde, care au reușit să se impună de două ori și au remizat o singură dată. Cu atacanți ca Mehlem sau Kempe gazdele nu se tem în a ataca poarta și cel mai probabil că se vor axa mai mult pe a marca împotriva lui Koln.

Echipă probabilă: Brunst – Franjic, Muller, Maglica – Bader, Mehlem, Holland, Nurnberger – Skarke, Honsak, Seydel.

Absenți: Hornby, Manu, Torsiello

Statistici Koln

 • Koln se numără printre echipele care au fost surprinse de intensitatea acestui sezon în Germania. Multe echipe au început să ofere calitate în joc, iar pentru oaspeți acest lucru a reprezentat un factor important, care i-a trimis pe ultimul loc în clasament.
 • Cu un total de doar 6 puncte în 12 meciuri rata de reușită este una foarte mică, dar diferența de Darmstadt este de doar 3 puncte. Se pare că 5 din cele 6 puncte sunt acumulate din ultimele 7 meciuri. Victoria cu 3-1 contra lui Monchengladbach este una dintre acestea, însă rezultatul neașteptat poate reprezenta o revenire pentru Koln.
 • În deplasare situația nu arată deloc roz pentru oaspeți și se laudă doar cu victoria cu 8-0 contra Porz, dintr-un meci amical. Singurul jucător care s-a evidențiat este Kainz, cu 3 goluri în 12 meciuri de Bundesliga.

Echipă probabilă: Schwabe – Kilian, Chabot, Hubers – Cartensen, Martel, Kainz, Maina – Ljubicic – Thielmann, Selke.

Absenți: Adamyan, Pentke

Meciuri directe Darmstadt vs Koln

Cele două echipe au alternat prin prezența lor în Bundesliga. Ultimele 5 meciuri s-au jucat pe intervalul a 5 ani și cel mai important de reținut, meciul de pe 1 decembrie este primul din acest deceniu.

 • Koln vs Darmstadt 1-2
 • Darmstadt vs Koln 0-3
 • Darmstadt vs Koln 1-6
 • Koln vs Darmstadt 2-0
 • Koln vs Darmstadt 4-1

Ponturi pentru Darmstadt vs Koln

Koln trece printr-o perioadă sensibilă din cauza rezultatelor slabe. Totuși, nici Darmstadt nu vine cu fruntea sus, ceea ce îi va permite lui Koln să poată ajunge la poartă. Ținând cont de diferența mică dintre cele două, sunt de părere că această tensiune va duce la goluri din ambele părți, iar de reținut faptul că la casa de pariuri Unibet oaspeții sunt favoriți.

Ambele echipe marchează - cota 1.62

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON