Prima liga de fotbala Germaniei este una dintre cele mai atractive din Europa si nu numai, acesta este unul dintre motivele pentru care cele mai importante televiziuni de sport din Romania s-au batut pentru a obtine drepturile TV. Bundesliga ne propune si acum un sezon foarte interesant, aducand la start echipe ce insumeaza 3.61 miliarde de euro.

Evident, cea mai titrata echipa si principala favorita la castigarea acestui sezon ramane Bayern Munchen, echipa care pastreaza traditia si deschide sezonul cu un meci acasa, impotriva lui Hoffenheim. Cotele pe care Unibet le pune la bataie pentru aceasta disputa au fost deja afisate. Pe 24 august, de la ora 21:30, Bayern Munchen primeste vizita lui Hoffenheim, in prima partida a sezonului 2018/2019 din Bundesliga.

Din punct de vedere valoric, Bayern Munchen face cu 500 milioane mai mult decat rivala din “Clasicul” Germaniei, Borussia Dortmund, iar cotele pentru castigarea campionatului arata acest lucru, bavarezii fiind net favoriti din nou, urmati de Borussia Dortmund, Leverkusen si RB Leipzig, asa cum o arata si poza de mai jos.

Campioana incepe prima, asa cum am precizat si mai sus, dar nu acela este cel mai interesant meci, Wolfsburg – Schalke este un alt meci ce merita urmarit. Totusi, capul de afis este de departe Borussia Dortmund – RB Leipig, doua dintre cele mai bine vazute echipe din Bundesliga vor incheia etapa, pe 26 august, asta nu inainte sa avem un alt meci atractiv, la Gladbach urmeaza sa vina Bayer Leverkusen. Aveti mai jos afisata ordinea meciurilor din runda inaugurala.

Pe langa Bayern Munchen, care domina la toate capitolele, Borussia Dortmund si Bayer Leverkusen sunt echipele care alcatuiesc top 3 al celor mai valoroase echipe.

  1. Bayern 879.65 milioane
  2. Borussia Dortmund – 373.25 milioane
  3. Bayer Leverkusen – 362.00 milioane

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *