Superbet plateste pariurile pe Coman & Otele golgheter

Superbet plateste pariurile pe Coman & Otele golgheter / sursa foto Facebook FCSB

Superbet plateste pariurile pe Coman & Otele golgheter si nu la o valoare injumatatita, ci intreaga! Acest lucru se intampla in ciuda faptului ca cei doi reprezentanti ai celor de la FCSB respectiv CFR Cluj au incheiat la egalitate la finalul stagiunii.

In mod normal, pariurile Superliga plasate pe marcatori se platesc la jumatate – in cazul in care doi jucatori termina la egalitate la final de stagiune. Nu este si cazul de aceasta data insa, cand Superbet a decis sa le acorde pariorilor sumele intregi!

Cotele celor doi au fost cu adevarat fabuloase, iar daca aveai inspiratia de a miza pe cei doi la inceput de stagiune, atunci puteai obtine castiguri foarte mari:

  • Florinel Coman – cota 50.00
  • Philip Otele – cota 15.00
Pachet de 500 RON Bonus

Superbet plateste pariurile, in ciuda reusitei din ultima etapa

Inainte de ultima etapa a play-off-ului Superligii, Florinel Coman pornea cu prima sansa pentru titlul de golgheter al Superligii. Acesta avea 18 reusite, cu una mai mult decat nigerianul Philip Otele. Egalitatea a aparut insa in minutul 89 al duelului celor de la CFR Cluj – contra Farului Constanta.

Chiar inainte de prelungiri, Michael i-a pasat decisiv lui Otele, cel care a inchis tabela de marcaj la 5-1. Astfel, ambii jucatori au finalizat stagiunea cu cate 18 reusite – clasandu-se pe prima treapta in clasamentul celor mai buni marcatori. Florinel Coman are insa o pasa decisiva in plus, astfel ca este considerat MVP-ul acestei stagiuni.

Vedeta celor de la FCSB nu a avut ocazia de a oferi o replica in ultima runda, acesta fiind in afara lotului ce a evoluat pe Giulesti – contra celor de la Rapid Bucuresti. Vestea excelenta pentru pariori? Superbet plateste pariurile plasate pe ambii jucatori!

Un astfel de scenariu a mai avut loc in sezonul 2017/2018, atunci cand tot CFR Cluj si FCSB s-au aflat in aceasta lupta. La capatul play-off-ului, George Tucudean si Harlem Gnohere au avut cate 15 goluri in primul esalon de fotbal al Romaniei.

Forma excelenta a celor doi a continuat si un sezon mai tarziu. Atunci, varful celor de la CFR a bifat 18 goluri – cu 3 mai multe decat atacantul francez – si a reusit de aceasta data sa puna mana de unul singur pe Gheata de Aur a Superligii.

Acum ca Superliga s-a incheiat, atentia pariorilor se va indrepta catre EURO 2024. La Superbet, ai deja ocazia de a miza pe urmatorul goglehter al Campionatului European. Sa fie oare Kylian Mbappe? Colegul sau Olivier Giroud? Harry Kane?

APASA AICI PENTRU A PARIA PE GOLGHETERUL EURO 2024, CU 500 RON BONUS!

Vreau sa incasez 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE