Cota de 3.50 pentru victoria lui Real Madrid

Cota de 3.50 pentru victoria lui Real Madrid
Sursa foto: Real Madrid C.F. (oficial Facebook)

Cota de 3.50 pentru victoria lui Real Madrid & Bellingham. Din nou un membru din echipa noastra a decis din nou sa arunce o privire la ponturile din La Liga de astazi si a gasit o cota interesanta in oferta celor de la Unibet. Avem din nou optiunea de cota marita si o miza foarte interesanta pentru pariul nostru.

2200 RON pe Bellingham a fost titlul ultimului articol ce a fost vizualizat de peste 4000 de pariori. Atunci acest pariu s-a bazat pe minim doua suturi pe spatiul portii si am reusit sa prindem cea mai buna cota de pe piata. De aceasta data, am prins putin curaj dupa ultima partida castiga de Los Blancos in car starul englez a reusit sa marcheze.

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Cota de 3.50 pentru Real Madrid & Bellingham

Deja cand vorbim despre o victoria a celor de la Real Madrid, vorbim si despre Jude Bellingham. Astazi de la ora 22:30 Real Madrid o intalneste pe Deportivo Alaves in etapa cu numarul 18 din La Liga. Duelul se va disputa pe stadionul Mendizorroza si va putea fi urmarit pe Digisport 1, Orange Sport sau Prima Sport 1.

Jude Bellingham este omul recordurilor in acest sezon. Internationalul englez a avut un impact urias in echipa lui Carlo Ancelotti si a devenit golgheterul primei ligi spaniole – cu 13 reusite. Acesta a reusit sa marcheze in ultimele 3 partide oficiale a celor de la Real Madrid. In ultima etapa acestia au reusit sa o invinga pe Villareal cu scorul de 4-1, iar golurile au fost inscrise de starul englez, Rogrygo, Diaz si Luka Modric.

bilet pariuri real madrid cota mare

Adversarul de astazi putem spune la o prima vedere ca este mult mai modest fata de cel din etapa precedenta. Deportivo Alaves se afla in acest moment pe locul 16 in La Liga si vine dupa 2 infrangeri consecutive. Acestia nu au putut sa gaseasca solutii de a opri ofensiva celor de la Girona, astfel ca in ultima etapa au pierdut la scor de nereprezentare.

Real Madrid & Jude Bellingham - Cota 3.50

Ce parere ai despre cei 1000 RON pariati pe victoria lui Real Madrid si un gol marcat de Jude Bellingham? Este o cota ce merita inclus pe biletul zilei de astazi? Daca raspunsul este da, atunci putin mai jos ai cel mai bun bonus fara risc din Romania.

Pot paria fara risc astazi?

Da, poti face acest lucru foarte simplu, la Unibet. Trebuie doar sa parcurgi acesti 3 pasi:

  1. Deschide un CONT NOU AICI
  2. Finalizeaza procesul de verificare KYC (iata de ce trebuie sa iti verifici contul la pariuri online!)
  3. Incaseaza un Pariu fara Risc in valoare de 300 RON. Daca esti pasionat de pacanele, vei gasi si 200 de Rotiri Gratuite! Mai mult decat atat, poti profita de cote marite in oferta Unibet
Oferta Unibet - Cadouri in Decembrie

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON