2200 RON pariati pe Bellingham

2200 RON pariati pe Bellingham! sursa foto Facebook Real Madrid

2200 RON pariati pe Bellingham! 🔥 Asta este ultima nebunie venita din staff-ul #Xbets. Un membru al echipei noastre a decis sa arunca o privire peste ponturile LaLiga de astazi, insa nu a mizat simplu pe victoria unei formatii sau pe totalul de goluri.

In schimb, a ales un pariu special ce se regaseste in oferta uneia dintre cele mai populare case de pariuri online din Romania. Este vorba de Unibet, acolo unde se poate paria pe suturile cadrate pe spatiul portii de anumiti jucatori.

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

2200 RON pariati pe Bellingham

Astazi, de la ora 22:00, Real Madrid o intalneste pe Villarreal – in etapa a 17-a de LaLiga. Duelul de pe Santiago Bernabeu va putea fi urmarit in direct pe Digi Sport 2, Orange Sport & Prima Sport 2 – iar cu pariul de mai jos cu siguranta meciul va fi condimentat cu multa adrenalina.

Jude Bellingham este omul recordurilor in acest sezon. Internationalul englez a avut un impact urias in echipa lui Carlo Ancelotti si a devenit golgheterul primei ligi spaniole – cu 12 reusite. Etapa precedenta, Bellingham a obtinut un punct pe Benito Villamarin – marcand in remiza cu Betis, scor 1-1.

A urmat o deplasare la Union Berlin, acolo unde mijlocasul celor de la Real Madrid nu a mai modificat tabela de marcaj – insa a oferit o pasa decisiva. Diseara, Bellingham este anuntat titular – iar colegul nostru are foarte mare incredere in minim 2 suturi pe poarta ale englezului!

Pariu special Unibet – peste 1.5 suturi pe poarta Bellingham

Ce parere ai despre cei 2200 RON pariati pe Bellingham, merita incercat un astfel de pariu? Il putem include chiar pe Biletul Zilei de astazi!

Pot paria fara risc astazi?

Da, poti face acest lucru foarte simplu, la Unibet. Trebuie doar sa parcurgi acesti 3 pasi:

  1. Deschide un CONT NOU AICI
  2. Finalizeaza procesul de verificare KYC (iata de ce trebuie sa iti verifici contul la pariuri online!)
  3. Incaseaza un Pariu fara Risc in valoare de 300 RON. Daca esti pasionat de pacanele, vei gasi si 200 de Rotiri Gratuite! Mai mult decat atat, poti profita de cote marite in oferta Unibet

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON