Cine va fi următorul selecționer al Angliei? Thomas Tuchel, mare favorit conform caselor de pariuri

Cine va fi următorul selecționer al Angliei? Thomas Tuchel, mare favorit conform caselor de pariuri
Cine va fi următorul selecționer al Angliei? Thomas Tuchel, mare favorit / sursă foto Facebook.com

Update: Germanul Thomas Tuchel în vârstă de 51 ani este noul selecționer. Acesta este al treilea selecționer al Angliei ce nu este britanic, după suedezul Sven-Goran Eriksson și italianul Fabio Capello.

Era lui Gareth Southgate a luat final după EURO 2024, iar Lee Carsley a acceptat postul de interimar la naționala Angliei. Acesta nu reprezintă decât o soluție de avarie, astfel că fanii se întreabă cine va fi următorul selecționer al Angliei.

Sunt destul de multe nume vehiculate în presa din Marea Britanie, fiind vorba chiar și despre Pep Guardiola – cel care pare că își dorește o nouă provocare. Totuși, marele favorit este germanul Thomas Tuchel, cel puțin dacă aruncăm o privire peste cotele la pariuri acordate de către Unibet.

Cote pariuri pentru cine va următorul selecționer al Angliei

Amatorii de pariuri antepost au la dispoziție o selecție de cote în oferta uneia dintre cele mai populare case de pariuri online din România, Unibet:

  • Thomas Tuchel – 1.50
  • Pep Guardiola – 3.00
  • Lee Carsley – 5.00
  • Eddie Howe – 9.00
  • Graham Potter – 9.00
  • Jurgen Klopp – 41.00
  • Frank Lampard – 41.00
  • Kieran McKenna – 41.00
Cote Unibet – cine va fi noul selecționer al Angliei?

Dacă Thomas Tuchel și Pep Guardiola sunt principalii favoriți, la polul opus se află Rafa Benitez, Mauricio Pochettino, Ralf Rangnick și fostul antrenor al celor de la Real Madrid – Zinedine Zidane.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Thomas Tuchel, șomer după despărțirea de Bayern Munchen

Thomas Tuchel este în momentul de față în pole-position pentru a deveni noul selecționer al Angliei, având o cotă la pariuri de 1.50. Ultima oară, acesta a pregătit-o pe Bayern Munchen în sezonul 2023/2024, sezon în care nu a reușit să cucerească vreun trofeu.

Înainte de aventura din Germania, Tuchel a impresionat pe banca tehnică a celor de la Chelsea, formație la care a cucerit trofeul UEFA Champions League, Super Cupa Europei dar și Campionatul Mondial al Cluburilor. Noul patronat american a decis însă să renunțe la colaborarea cu antrenorul german. Adevărata glorie a cunoscut-o în mandatul de la PSG, acolo unde Tuchel a adus în vitrina clubului nu mai puțin de 6 trofee:

  • 🏆 🏆 – Ligue 1
  • 🏆 – Cupa Franței
  • 🏆 – Cupa Ligii Franței
  • 🏆 🏆 – Supercupa Franței

Thomas Tuchel a mai cucerit și o Cupă a Germaniei pe banca tehnică a celor de la Borussia Dortmund, așadar fanii englezi sunt destul de încrezători în acest scenariu, atunci când vine vorba despre cine va fi următorul selecționer al Angliei.

Federația engleză se gândește la Pep Guardiola

Pep Guardiola, următorul selecțioenr al Angliei?

Din câte se pare, contractul lui Pep Guardiola va expira în vara anului 2025, chiar la finalul sezonului în curs. Antrenorul iberic încă nu a luat o decizie în ceea ce privește viitorul său, acesta pregătind campioana Angliei încă din 2016. Guardiola a mai stat pe banca tehnică a celor de la Bayern Munchen 3 sezoane, iar pe Barcelona a pregătit-o în perioada 2008 – 2012.

Se pare că federația engleză ia în calcul și o mutare cu adevărat surprinzătoare – un spaniol poate fi răspunsul la întrebarea cine va fi următorul selecționer al Angliei. Meciul Spania vs Anglia a stârnit destul de multe conflicte între suporteri în această vară, atunci când ibericii au câștigat finala EURO 2024.

Cota la pariuri pentru ca Pep Guardiola să fie urmașul lui Lee Carsley este de 3.00 în momentul de față.

Pep Guardiola, următorul selecționer al Angliei @ 3.00

Unii specialiști din presă vorbesc și despre un scenariu prin care Carsley va trece de la interimat la selecționer, însă șansele sunt destul de scăzute. Antrenorul irlandez nu a impresionat în Nations League, acolo unde a suferit și o înfrângere surprinzătoare, 1-2 pe teren propriu în compania Greciei.

Jurgen Klopp a decis să ia o pauză

Un alt nume vehiculat în presa engleză este cel al lui Jurgen Klopp. Acesta a decis în luna ianuarie să o părăsească pe Liverpool și să își ia o vacanță prelungită din antrenorat. Fostul manager de pe Anfield a pus punct aventurii din Premier League în vară, atunci când Arne Slot a sosit să îl înlocuiască pe banca tehnică a cormoranilor.

În lista federației engleze de potențiali selecționeri a apărut și numele lui Jurgen Klopp, care momentan este sceptic în privința unei reveniri ca antrenor, cel puțin în anul 2024. Între timp, acesta a acceptat oferta celor de la Red Bull de a deveni Head of Global Soccer, începând cu 1 ianuarie 2025. Este o mutare menită să aducă un plus echipelor deținute de către companie.

ÎNCASEAZĂ 500 RON ȘI PARIAZĂ PE CINE VA FI URMĂTORUL SELECȚIONER AL ANGLIEI!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite