Klopp pleaca de la Liverpool! Ce cota are pentru un ultim titlu?

Klopp pleaca de la Liverpool! Ce cota are pentru un ultim titlu? sursa foto Facebook Liverpool

Kopp pleaca de la Liverpool.. aceasta este stirea momentului in fotbalul european. Antrenorul german a anuntat astazi pe retelele de socializare ale clubului, faptul ca a decis sa ia o pauza din antrenorat in vara si sa paraseasca gruparea de pe Anfield.

Evident, reactiile sunt mixte. In timp ce o parte dintre suporteri asteapta o schimbare, unii isi doresc ca aceasta era sa nu se incheie. Si pe buna dreptate, deoarece Liverpool pare sa fie in sfarsit pe drumul cel bun.

100% BONUS la depunere 500 RON

Klopp pleaca de la Liverpool!

Jurgen Klopp pleaca de la Liverpool, insa nu abandoneaza echipa in mijlocul sezonului. Schimbarea va avea loc in vara, atunci cand va fi adus un nou antrenor pe Anfield. Pentru tehnicianul in varsta de 56 de ani, cariera de antrenor a inceput in anul 2001. Acesta s-a aflat pe banca tehnica a celor de la Mainz pana in 2008, cand a facut pasul la Borussia Dortmund.

Timp de 7 ani, Jurgen Klopp a pregatit gruparea de pe Signal Iduna Park, cu care a reusit sa stranga doua trofee de campion, o cupa a Germaniei, doua Super Cupe ale Germaniei si a ajuns in finala UEFA Champions League. Adevaratul succes l-a cunoscut insa in Premier League – pe banca tehnica a cormoranilor.

Acesta a sosit in 2015 la Liverpool si a cucerit primul trofeu in sezonul 2018/2019. Atunci, reusea sa il invinga pe Pochettino in finala UEFA Champions League cu Tottenham si sa dea startul unei perioade de vis pentru fanii de pe Anfield. Un sezon mai tarziu, Klopp a adus si medaliile de campioni – pe care suporterii le asteptau de 3 decenii. Iata cum arata palmaresul lui Jurgen Klopp la Liverpool:

🏆 Premier League

🏆 FA Cup

🏆 Cupa Ligii Angliei

🏆 Supercupa Angliei

🏆 UEFA Champions League

🏆 Supercupa Europei

🏆 Campionatul Mondial al Cluburilor

Acesta vrea sa aiba un ultim sezon memorabil pe Anfield, iar recent tocmai ce s-a calificat in finala Cupei Ligii Angliei – unde se va duela tot cu Pochettino! Liverpool urmeaza sa o intalneasca pe Chelsea, in marea finala de pe Wembley.

Britanicii sunt in cursa si pentru trofeul Europa League – care lipseste din palmaresul lui Klopp. Totusi, o incoronare a aventurii sale pe Anfield ar fi evident al doilea titlu in Premier League!

Ce cota are Liverpool la titlu? Pariuri Antepost

In momentul de fata, casele de pariuri online din Romania o considera pe Liverpool a doua favorita la titlu – in detrimentul celor de la Manchester City. Un pariu pe un succes al cormoranilor la finalul stagiunii, iti poate tripla miza initiala! Cota baietilor lui Pep Guardiola este de 1.65, in timp ce Arsenal completeaza podiumul – cu o cota de 8.00.

Cote Betano titlu Premier League

Dupa 21 de etape, Liverpool se afla pe primul loc – cu 48 de puncte. Manchester City si Arsenal sunt urmatoarele – cu 43 de puncte, cetatenii avand un meci in minus. Chiar si daca isi castiga restanta insa, trupa de pe Etihad Stadium nu o poate ajunge momentan pe Liverpool.

In ultima runda, cormoranii au invins-o pe Bournemouth fara probleme – 4-0 in deplasare. Urmatorul duel al celor de la Liverpool pe care putem plasa ponturi Premier League, este cel cu Chelsea – de pe 31 ianuarie.

La Betano, poti miza antepost pe castigatoarea Premier League, cu 500 RON Bonus! Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe banner-ul de mai jos! Ce parere ai despre faptul ca Jurgen Klopp pleaca de la Liverpool?

Vreau sa pariez cu 500 RON Bonus!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON