4 dueluri de neratat în Gala RXF 47 – Ce lupte merită urmărite?

Gala RXF 47 4 dueluri de neratat – Ce lupte merită urmărite

Gala RXF 47 este unul dintre evenimentele cele mai așteptate de către fanii sportului de contact din România. Organizatorul RXF ne propune câteva lupte extrem de interesante ce merită urmărite. Puțin mai jos găsiți cele 4 dueluri ce nu trebuie ratate pentru că vor avea toate condițiile necesare pentru a produce un spectacol de neuitat.

Putem spune că, după tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, cei de la RXF au reușit efectiv să revoluționeze sportul de contact în România prin strategia implementată și să ofere un show senzațional. Scopul galei este acela de a împărți fanii în două tabere și, în același timp, să se bucure de spectacolul oferit de celebritățile ce au curajul de a urca în cușcă pentru a-și încheia socotelile în cel mai direct mod. Un alt aspect demn de apreciat este că avem pariuri în RXF ce merită luate în considerare de fanii acestui sport. Drept urmare, puțin mai jos o să vă prezint primele două dueluri ce sunt atipice pentru publicul din România, iar apoi o să trecem la alte două lupte interesante.


GALA RXF 47 – Două piramide inedite în România

După cum spuneam și mai sus, organizatorul RXF vrea să surprindă plăcut publicul din România. Acesta s-a gândit să aducă în prim-plan două piramide inedite. Este vorba despre o luptă în care vor fi prezenți 5 luptători în același timp și doar unul singur va reuși să iasă învingător. Deci, putem spune că este ceva unic, ce nu s-a mai întâmplat niciodată, așadar, spectacolul o să fie garantat. Lucrurile sunt destul de simple, avem 10 luptători, care se vor împărți în câte 5, iar în final cei doi învingători din cele două piramide se vor înfrunta.

Angello vs Dinu vs Codruț vs Popovici vs Diamondz sunt cei care se vor înfrunta într-un meci ce se anunță incendiar. În cealaltă piramidă îi regăsim pe Dan vs Zănoagă vs Bobicioiu vs Vasiloni vs Mund. În principiu, putem vorbi despre niște favoriți, iar aici ne referim la Marian Dinu, Angello din prima piramidă sau la Roby Mund sau Romeo Vasiloni din a doua piramidă. În orice caz, multe se pot întâmpla într-o astfel de luptă în care practic poți să primești o lovitură din orice direcție. Este ceva unic în România și cu siguranță publicul va dori să urmărească așa ceva. După cum bine știți, puteți cumpăra bilet în sistem pay-per-view pe RXF.com sau să vedeți meciurile live pe 24 septembrie la Sala Polivalentă din București. Cel mai probabil vor apărea și cotele pe site-ul Las Vegas în scurt timp.

George Zănoagă vs Andrei Ionescu – RXF 47

Este cu siguranță una dintre luptele ce merită urmărite cu mare atenție în această gală. Vorbim totuși despre campionul RXF, adică despre George Zănoagă. Este unul dintre cei mai experimentați sportivi din această promoție, având în trecut lupte și la nivel profesionist. După cum bine știm, campionul RXF a reușit să îi învingă pe Răul Dan, Fachiru din Periș și, în ultima instanță, pe Iancu Sterp. Pe cealaltă parte, Andrei Ionescu este un TikToker și un om ce lucrează în zona de construcții, însă cu înclinații către sportul de contact. Acesta a disputat o luptă vs Mihai Zmărăndescu în gala organizată de Dynamite Fighting Show, acolo unde a pierdut prin TKO.

Gala RXF 47 - George Zănoagă vs Andrei Ionescu

Nu este o rușine, pentru că acesta a luptat vs un luptător cu foarte multă experiență, însă nici nu putem spune că a arătat prea multe calități. De menționat că lupta a fost pe reguli de kickboxing, iar în Gala RXF 47 totul se va schimba, pentru că discutăm despre reguli de MMA. Lupta la sol este una cu totul diferită, așa că vom vedea cine va ieși victorios. Desigur, George Zănoagă este favoritul agențiilor online, având o cotă de 1.20, iar pe cealaltă parte Andrei Ionescu primește o cotă de 3.60 pentru o victorie surpriză.

George Zanoaga castiga @ Cota 1.20

Ovidiu Neveu vs Yamato Zaharia – Main Event – RXF 47

Meciul de 100.000 de euro din Gala RXF se va disputa pe 24 septembrie și, cu siguranță, toată lumea întreabă de cotele oferite acestui Main Event. Deși totul părea o glumă la început, iată că Yamato Zaharia a luat în serios propunerea lui Neveu de a lupta un meci pe reguli de MMA în gala RXF 47. Totul a început după meciul din Heroes, atunci când Neveu a reușit să îl lovească din greșeală pe Yamato, și de acolo a început o întreagă telenovelă. Imediat a fost implicată și fosta iubită a lui Yamato, faimoasa Ema Karter, actriță de filme pentru adulți, care într-un interviu a promis că va face un film cu cel care va câștiga meciul.

Yamato Zaharia vs Ovidiu Neveu - Main Event RXF 47

Pe lângă toate aceste promisiuni financiare și de imagine, cu siguranță și orgoliul celor doi luptători va juca un rol extrem de important. Neveu a început să își facă prezența în circuitul luptelor profesioniste, acolo unde a reușit, cu puțin noroc, să câștige primul meci. Despre cel numit Yamato Zaharia, știm deja că are un nume extrem de cunoscut în zona sportului de contact din România. Acesta are peste 100 de meciuri desfășurate la campionatele de Kempo și zeci de medalii câștigate. Putem spune că această cotă de 1.15 este una meritată, însă niciodată nu se știe cum poate apărea surpriza. Totuși, vorbim despre un meci pe reguli de MMA la categoria 70 kg, acolo unde orice pumn sau procedeu poate face diferența.

Ovidiu Neveu castiga @ Cota 4.20
JOACA CU 50 RON FARA DEPUNERE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite