3 variante de bilete la pariuri

3 variante de bilete la pariuri
3 variante de bilete la pariuri – sursa foto: facebook.com

3 variante de bilete la pariuri – Roberto Rico este extrem de dedicat proiectului sau, acesta alcatuind aproape in fiecare zi cate trei sau patru bilete, de obicei cu minim 15 evenimente, cautand sa obtina castiguri frumoase cu investitii infime, asa cum, de altfel, ne dorim cu totii. De data aceasta vine in atentia voastra cu trei variante de bilete la pariuri, pe care le gasiti in continuarea acestui articol.

<<VEZI AICI BONUSURILE FARA DEPUNERE>>

Ca de fiecare data, a apelat la serviciile agentiei de pariuri online Superbet, una dintre cele mai importante de pe teritoriul Romaniei. Aceasta casa de pariuri dispune de o oferta de bun-venit extrem de atractiva, incluzand un bonus fara depunere la inregistrare, dar si un pachet de bun-venit de pana la 500 RON. CLICK AICI daca vrei si tu sa o revendici!

3 variante de bilete la pariuri

  • Roberto Rico a facut un periplu prin toata Europa, alegand meciuri din cele mai importante cinci ligi ale continentului, dar si din campionatele Turciei, Scotiei, Romaniei, Portugaliei, Belgiei sau Sloveniei.
  • Ca de fiecare data, acesta incepe proiectul cu un bilet cu 15 evenimente, aceasta fiind de altfel si varianta mai sigura. Continua apoi cu o varianta cu 20 de evenimente, incheind cu un bilet care include nu mai putin de 25 de evenimente. Dupa cum stim, mizele sunt aproape nesemnificative, iar castigurile sunt mai mult decat considerabile.
  • Evident, avand multe selectii pe bilete, cotele sunt pe masura, iar de asemenea, cu aceasta ocazie a obtinut si Super Bonus. De exemplu, pe ultimul bilet, cel cu 25 de evenimente, avem un bonus extraordinar de 150%.

Varianta 1 – 15 evenimente

COD BILET – 8942-RV1GJ8

Pachet de 500 RON Bonus

Varianta 2 – 20 de evenimente

COD BILET – 895M-RB91JU

350 Rotiri Gratuite la SHINING CROWN

Bonus extra: PANA LA 500 RON BONUS

Varianta 3 – 25 de evenimente

COD BILET – 8956-RRJ006

Pachet de 500 RON Bonus

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON