Biletul etapei cu numarul 18 din Ligue 1

Biletul etapei cu numarul 18 din Ligue 1
Biletul etapei cu numarul 18 din Ligue 1 – Sursa foto: Facebook

Biletul etapei cu numarul 18 din Ligue 1. Returul din prima liga franceza revine cu o etapa ce are in componenta partide foarte interesante ce m-au determinat sa alcatuiesc un bilet format in totalitate pe Ligue 1. Cele mai tari dueluri din campionatul Frantei vor putea fi urmarite in direct pe canalele Digisport.

Biletul etapei cu numarul 18 din Ligue 1

Varianta de bilet are in componenta 5 selectii ce totalizeaza o cota de 5.43. La doua dintre optiuni m-am folosit de optiunea de “Bet-builder” a celor de la Betano, care mi se pare una excelenta.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Monaco vs Reims

  • Singura optiune de sambata vine de pe “Stade Louis II”, acolo unde monegascii au obtinut rezultate excelente in acest sezon. In ultimele 7 aparitii de acasa, gazdele au bifat 5 victorii, in toate marcand cel putin doua goluri.
  • In mansa tur, gruparea din Principat a izbutit sa se impuna fara prea mari probleme, scor 1-3.

Lille vs FC Lorient

  • Diferenta din clasament si de valoare sunt clar de partea celor de la Lille la ora actuala.
  • Ma astept la o victorie clara de partea gazdelor in fata penultimei clasate care se afla intr-o forma sportiva foarte slaba.

Brest vs Montpellier

  • Brest este fara doar si poate revelatia acestui sezon de Ligue 1. “Piratii” sunt pe 4 dupa prima jumatate a campionatului, iar inaintea partidei de astazi vine dupa 4 triumfuri la rand.
  • Rezultatele celor de la Montpellier din deplasare, mi-au dat incredere ca putem vedea depasita linia de “peste 1.5 goluri”. 7 din cele 9 vizite ale lor din aceasta stagiune terminandu-se astfel.

Le Havre vs Lyon

  • Lyonezii sunt clar intr-o revenire de forma, dovada si cele 4 victorii consecutive ce le-au bifat inaintea acestei deplasari. Nu au practicat un fotbal foarte ofensiv, si este normal acest lucru, avand in vedere ca rezultatele a fost cele ce au primat si mai putin aspectul jocului.
  • Doar 3 din cele 17 meciuri jucate de Le Havre in competitia interna au produs mai mult de 3 goluri.

RC Lens vs PSG

  • Inchidem biletul cu duelul primelor doua clasate din editia trecuta de Ligue 1. PSG are un avans de doar 5 puncte in campionat, si avand in vedere ca vin meciurile de UCL in curand, trebuie sa aiba mare grija in rundele ce urmeaza. Cred ca ii vor trata foarte serios pe cei de la Lens, si nu ii vad pierzand in epilogul acestei etape.
  • Parizienii sunt neinvinsi in ultimele 10 meciuri, interval de timp incare s-au inregistrat si cel putin doua goluri pe tabela de marcaj.

Biletul etapei cu numarul 18 din Ligue 1

Biletul etapei cu numarul 18 din Ligue 1

Biletul etapei cu numarul 18 din Ligue 1

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite