Cota 2 din fotbal azi 24.10.2024 – Meciurile zilei din Europa League

Cota 2

Ce se poate întâmplă în plus în Europa League după rezultatele din Champions League? Nu cred că putem să fim surprinși, având în vedere că și ieri am reușit să bifam cota 2 din fotbal. Pe biletul de astăzi am încercat să adaug meciurile zilei că siguranță din punctul meu de vedere. Puțin mai jos o să găsiți cele doua recomandări, dar și un bonus oferit de Betano.

MeciOraPronosticCota
Frankfurt vs RSF19:45gol in ambele reprize1.40
Tottenham vs AZ Alkmaar22:001 solist1.44
Tabel Cote Betano 24.10.2024
PLASEAZA ACUM COTA 2

Cele mai tari meciuri de azi se vor desfășură în Europa League și o să le găsiți analizate pe site-ul comunității. Puteți profita de cele mai tari avancronici, bilete sau combo-uri pentru că aveți de unde. Pentru cota 2 din fotbal am selectat doua favorite conform cotelor de pe Betano. Puțin mai jos o găsiți analiza și un bonus fară depunere de care puteți profita. Cu alte ponturi pariuri vă așteptam și în grupul de Telegram.

Cota 2 din fotbal azi 24.10.2024 – Tottenham favorită în Europa League

Echipa pregătită de Ange Postecoglou vine după o nouă evoluție spectaculoasă în Premier League, acolo unde în precedenta apariție a făcut “instrucție” cu cei de la West Ham, pe care i-au învins cu un categoric, 4-1, deși adversarii au fost cei ce au dechis primii scorul.

A fost al treilea triumf consecutiv obținut pe propria arenă de către gruparea londoneză. În această perioad au izbutit să le mai învingă pe Brentford, cu 3-1, și unul chiar în UEFA Europa League, 3-0 contra lui Qarabag, partidă în care au evoluat în inferioritate numerică din minutul 8. Balanța înclină clar către un succes al lui Tottenham, care întâlnește astăzi un adversar aflat într-o criză evidentă din punct de vedere al rezultatelor.

Cota 2 din fotbal azi – 24.10.2024 – Cota 1.15 pentru un succes al nemților

Fară îndoială Frankfurt este echipa mult mai valoaroasa în aceasta partida din Europa League. După o serie de rezultate pozitive în care nu a pierdut, trupa lui Dino Toppmöller a pierdut în ultima etapa pe terenul celor de la Leverkusen. Totuși, pe teren propriu aceștia au dovedit în acest sezon că pot marca fară probleme. Au reușit să îi marcheze 3 goluri lui Plzen și tot atâtea lui Bayern Munchen în Bundesliga. Forță ofensiva a celor de la Frankfurt este deosebita cu siguranță se vă observa acest lucru în fata unui adversar modest. RFS este formația pe care FCSB a reușit să o învingă cu scorul de 4-1. Egalul obținut cu Galatasaray s-a datorat în mare parte gazonului din Letonia, fiind unul artificial. În acest meci nu vor avea parte de acest avantaj, astfel că putem spune că vor întâmpină multe probleme în aceasta confruntare din Europa League.

100% BONUS la depunere 500 RON
JOACA CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite