Biletul zilei azi din fotbal în cota 5.55 la Betano, Europa League

Biletul Zilei Europa League

Biletul zilei azi din fotbal în cota 5.55 din Europa League ne aduce meciuri interesante, printre care se numără partida dintre Rangers și FCSB, precum și confruntarea cu cel mai mare potențial de a produce spetactol dintre Tottenham și Alkmaar. Rangers, cunoscută pentru performanțele solide de acasă, pornește ca favorită, având șanse mari să obțină o victorie importantă. Cota pentru o victorie a scoțienilor este de 1.45 și se află în continuă scădere. În schimb, FCSB se confruntă cu o provocare dificilă, nefiind considerată favorită în fața echipei care în etapa trecută s-a făcut de râs în fața propriilor suporteri când au pierdut cu 1-4 contra lui Lyon.

Biletul zilei azi din fotbal în cota 5.55 din Europa League

MeciPronosticCotă
AS Roma – Dynamo KievSub 4.5 goluri1.19
Ferencvarosi TC – OGC NiceX21.40
RSC Anderlecht – PFC Ludogorets Razgrad1X1.22
Olympique Lyonnais – Besiktas JKGG sau 3+1.39
Rangers FC – FCSBHandicap Meci: FCSB 3+1.26
Athletic Bilbao – SK Slavia Praga1X1.22
Tottenham Hotspur – AZ AlkmaarPeste 0.5 goluri în prima repriză1.28
Biletul zilei azi din fotbal în cota 5.55 din Europa League
100% BONUS la depunere 500 RON

Biletul zilei azi din fotbal: FCSB victorie de moral înaintea jocului din EL

FCSB a reușit să se impună în marele derbi cu Dinamo, unde s-a impus pe Arcul de Triumf cu scorul de 0-2, cu un gol superb marcat de Bîrligea, care pare a fi un pariu câștigător pentru Gigi Becali. Rivala din această seara, Rangers vine după o înfrângere în deplasare la Kilmarnock, fiind a doua în acest început de sezon. Astfel, gazdele s-au distanțat la 6 puncte de ocupanta fotoliului de lider, Celtic, neînvinsă până acum în competiția internă.

Rangers a intrat foarte bine în competiție, câștigând la Malmo cu scorul de 0-2, însă au suferit o înfrângere urâtă cu 1-4 în fața lui Lyon. În schimb, trupa românească și singura care continuă în Europa contra unor echipe de top în acest format nou al Europa League, se bucură de rezultate foarte bune până acum. FCSB a reușit să câștige primele 2 jocuri, impunându-se împotriva lui RFS și PAOK. Pronosticul nostru Handicap +3 FCSB în cota 1.26 la acest meci face parte din biletul zilei azi din fotbal.

Biletul zilei azi fotbal în cota 5.55 la Betano

Azi sunt multe evenimente interesante în Europa League și cred că vom avea parte de ceva spectacol, având în vedere că o parte din echipe au început destul de slab raportat la calitățile jocului din competițiile interne. Asta e un lucru bun pentru pariorii care preferă să plaseze pariuri pe numărul de goluri marcate în meci.

Biletul zilei din fotbal, cu o cotă de 5.55, este unul în care am încredere și cred că FCSB are șanse reale la cel puțin o remiză împotriva lui Rangers. Miza pentru acest bilet este de 55 de RON și un câștig probabil de 305 lei.

100% BONUS la depunere 500 RON

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite