Eintracht Frankfurt – RFS, Ponturi Pariuri Europa League, 24.10.2024

Eintracht Frankfurt - RFS
Eintracht Frankfurt – RFS (sursa foto – facebook.com)

Eintracht Frankfurt – RFS este o partidă programată să se joace joi, în data de 24 octombrie, de la ora 19:45, aceasta contând pentru runda a treia din cadrul noului format de Europa League, urmând să se dispute pe “Deutsche Bank Park”, unde ne așteptăm ca formația gazdă să strălucească.

E loc de surprize la Eintracht Frankfurt – RFS?

Eintracht Frankfurt – RFS este unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri de azi din Europa League, însă pentru care noi am găsit un pronostic. În urma analizei, am decis să pariem pe o cotă de 1.49, pe care am ales-o de la Unibet, agenție de pariuri online care se remarcă printr-un pachet de bun-venit foarte atractiv, ce include nu mai puțin de trei bonusuri.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Eintracht Frankfurt – RFS

Așa cum era de așteptat, formația gazdă pornește ca mare favorită în această confruntare, fiind net superioară adversarei sale din toate punctele de vedere. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.14 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților oferă o cotă “bombă” de 21.00.

Cote pariuri Eintracht Frankfurt - RFS
Cote pariuri Eintracht Frankfurt – RFS

Eintracht Frankfurt este neînvinsă pe teren propriu

Vorbim de o echipă mult mai valoroasă, cu performanțe mult mai mari în palmares, care joacă de asemenea și într-un campionat mult mai bine cotat, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită certă în această confruntare, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren.

Gruparea gazdă nu a început așa cum și-ar fi dorit în noul format de Europa League, având în vedere faptul că în primul joc nu a obținut decât un punct în duelul de pe teren propriu cu Viktoria Plzen, după un spectaculos 3-3. A strălucit însă apoi în deplasarea de la Beșiktaș, acolo unde s-a impus cu 1-3.

După o serie de șapte partide consecutive fără eșec, în care au înregistrat cinci victorii și două remize, cei de la Eintracht Frankfurt au clacat. În weekend, aceștia s-au deplasat pe terenul campioanei Germaniei, Bayer Leverkusen, acolo unde au pierdut cu 2-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Trapp; Kristensen, Koch, Theate, Nkounkou; Ebimbe, Tuta, Larsson, Gotze; Etikike, Marmoush

RFS a obținut un punct uriaș în ultima etapă

Este fără dubii cea mai puternică echipă a Letoniei, însă care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din toate punctele de vedere, așa că nu este de mirare faptul că agențiile de pariuri o dau ca “victimă” în această partidă.

Oaspeții acestei partide și-au început aventura în această ediție de Europa League în România, pe terenul lui FCSB, acolo unde au pierdut cu un categoric 4-1. Au primit apoi vizita campioanei Turciei, Galatasaray, într-o partidă spectaculoasă, cu patru goluri, în care au reușit să scoată în mod surprinzător un punct.

În precedentele zece partide, cei de la RFS nu au suferit decât două eșecuri, în acest interval înregistrând șapte victorii, ultima venind în weekend, în duelul de pe teren propriu cu Tukums 2000, în care s-au impus cu un spectaculos 4-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Ondoa; Savalneiks, Prenga, Lipuscek, Njie; Markhiev, Panic, Odisharia, Ikaunieks, Kouadio; Kigurs

Ponturi pariuri Eintracht Frankfurt – RFS

Diferența de valoare dintre cele două formații este categorică, Eintracht Frankfurt fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență. Așadar, avem mari pretenții de la aceasta, iar bazându-ne și pe faptul că beneficiază de avantajul propriului teren, ne așteptăm să se impună în mod clar, de aceea vom alege un pariu pe varianta “1 pauză / 1 final”.

1 pauză / 1 final @ Cota 1.49

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite