Biletul Zilei Champions League din Pariuri Speciale – Pariem pe șuturi și goluri

Biletul Zilei Champions League din Pariuri Speciale
Biletul Zilei Champions League din Pariuri Speciale (sursa foto – facebook.com)

Ne așteaptă o zi cu adevărat specială, așa că avem multe motive să alcătuim Biletul Zilei Champions League din Pariuri Speciale, pe care am decis să includem trei pronosticuri, cu care am reușit să formăm o cotă interesantă de 3, în care avem mare încredere că ne va aduce profit la finalul zilei.

Biletul Zilei Champions League din Pariuri Speciale

MeciOraCotaPronostic
Atalanta vs Celtic19:451.57Peste 8,5 șuturi pe poartă
Barcelona vs Bayern22:001.40Barcelona peste 4,5 șuturi pe poartă
Leipzig vs Liverpool22:001.50Peste 8,5 cornere
Biletul Zilei Champions League din Pariuri Speciale, 23 octombrie

După cum se poate observa încă din titlu, pentru Biletul Zilei Champions League din Pariuri Speciale am ales să ne bazăm pe șuturi și cornere. Când vine vorba de astfel de pronosticuri, cea mai bună opțiune este agenția de pariuri online Betano, care se remarcă printr-o ofertă bogată de pariuri, cote excelente și bonusuri extrem de atractive.

100% BONUS la depunere 500 RON

Așteptăm spectacol la Atalanta vs Celtic

Atalanta vs Celtic este un duel care are toate premisele să fie unul pe cinste. Noi ne așteptăm să atingă cote înalte, în condițiile în care în teren se vor înfrunta două formații ofensive, care au cifre foarte bune în actuala stagiune. Nu este exclus să asistăm la un meci cu multe reușite, astfel că, pornind de la această idee, ne bazăm pe faptul că se va ataca mult, de aceea am decis să alegem un pariu pe varianta “peste 8,5 șuturi pe poartă”, la o cotă mai mult decât decentă de 1.57.

Barcelona se descurcă de minune pe teren propriu

Barcelona caută de aproape un deceniu prima victorie cu Bayern Munchen, iar în acest moment pare că are o oportunitate foarte bună, bavarezii fiind departe de nivelul din anii precedenți. Gruparea catalană se descurcă de minune pe teren propriu, unde a câștigat toate partidele în acest sezon, așa că nu este exclus să obțină victoria și în acest duel. Noi mizăm pe faptul că trupa lui Hansi Flick, fost antrenor la Bayern, va pune mare presiune pe poarta germanilor și va reuși să cadreze cel puțin cinci șuturi pe spațiul porții.

Leipzig vs Liverpool, meci foarte interesant

Printre cele mai interesante meciuri de azi se enumeră și RB Leipzig vs Liverpool, în care vom avea ca protagoniste două formații care practică un fotbal ofensiv. Într-adevăr, britanicii au un mare plus de valoare, însă germanii pot pune serioase probleme, mai ales când joacă acasă. Ambele au nevoie de puncte, iar cu siguranță vom asista la un duel pe cinste, în care se va ataca în valuri, astfel că avem încredere vă vom avea parte de cel puțin nouă lovituri de la colțul terenului.

Biletul Zilei Champions League din Pariuri Speciale
Biletul Zilei Champions League din Pariuri Speciale

Ne triplăm investiția în această seară?

Noi considerăm că am pariat destul de simplu, având în vedere faptul că am selectat doar trei pronosticuri. Așteptăm spectacol la Atalanta vs Celtic și Leipzig vs Liverpool, dar și o evoluție solidă din partea Barcelonei în disputa de pe teren propriu cu Bayern Munchen. Fără dubii, poți modifica biletul după bunul plac, ba chiar îți recomandăm să te inspiri din recomandările tipsterilor XBets, deoarece cu siguranță vei găsi suficiente ponturi pariuri pe site-ul nostru care să te ajute să alcătuiești un bilet solid, cu șanse mari de reușită.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite