Cota 2 din fotbal azi 23.10.2024 – Meciurile zilei din Champions League

Cota 2 din fotbal azi 23.10.2024 - Meciurile zilei din Champions League
Sursa foto: FC Barcelona ( oficial Facebook)

Astăzi, 23.10.2024, avem a doua zi în care se vor desfășură meciurile zilei din Champions League. Desigur, nu putea să lipsească din prim-plan cota 2 din fotbal. Am luat în calcul derby-ul etapei dintre FC Barcelona și Bayern Munchen, acolo unde se anunță un spectacol pe cinste. Al doilea meci îl găsiți puțin mai jos, însă vă pot spune că se bazează pe una dintre favorite conform cotelor de la Superbet.

MeciOraPronosticCota
Barcelona vs Bayern Munchen22:00peste 2,5 goluri1.40
Young Boys vs Inter Milan22:002 solist1.40
Cote Superbet 22.10.2024
PLASEAZA ACUM COTA 2 DIN FOTBAL

Este una dintre super etapele din Uefa Champions League în care se vor desfășură niste meciuri extrem de interesante. Pe site-ul comunității am pregătit pe lângă cota 2 din fotbal și câteva bilete interesante. Nu uitați să citiți cele mai bune avancronici pentru a vă informa corect înainte de plasa orice pronostic. Cu alte lucruri de ultima ora vă așteptam în grupul de Telegram, acolo unde suntem peste 12.000 de pariori.

Cota 2 din fotbal azi 22.10.2024 – Se anunta spectacol pe Estadi Olímpic

FC Barcelona este fară greșeală pe teren propriu în ultima perioada. Aceștia au reușit rezultate pozitive, atât în La Liga, dar și în Uefa Champions League. În total au ajuns la 8 victorii consecutive pe Estadi Olímpic, astfel că moralul echipei este unul foarte bun înainte de aceasta confruntare. În ultima etapa din La Liga, aceștia au reușit să o învingă pe Sevilla cu scorul de 5-1. În grupa de Champions League, catalanii se pot lauda cu victoria în fata celor de la Young Boys, însă cu siguranță meciul cu Bayern Munchen reprezintă un test important.

De menționat că bavarezii nu au parte de cel mai bun sezon și au emoții în meciurile din deplasare. După înfrângerea din Champions League cu Aston Villa a urmat apoi egalul de pe terenul lui Frankfurt, scor 3-3. Totuși, în ultime etapa au reușit să o învingă pe Stuttgart cu scorul de 4-0. Chiar și în aceste condiții, să nu uitam că bavarezii au reușit de fiecare data să le pune probleme celor de la FC Barcelona. În acest condiții, mă aștept să avem parte de un meci disputat cu foarte multe ocazii de poarta.

Cota 2 din fotbal azi – Inter Milan favorita in deplasare

Atmosfera este mult mai destinsă în formația antrenată de Simone Inzaghi, asta după ce formația sa a izbutit să bifeze al patrulea succes consecutiv în toate competițiile. A fost un succes important, venit pe “Stadio Olimpico”, acolo unde au câștigat 0-1 cu AS Roma.

Balanța înclină clar către victoria clara a italienilor, având în vedere că se află într-o serie excelentă de rezultate, spre deosebire de adversari lor care desi sunt inferiori din punct de vedere valoric, nici forma sportivă nu îi ajută prea mult să spere la un rezultat pozitiv astăzi.


Pachet de 500 RON Bonus
INCASEAZA ACUM 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite