Brest – Leverkusen, Ponturi Pariuri Champions League, 23.10.2024

Brest - Leverkusen
Brest – Leverkusen (sursa foto – facebook.com)

Brest – Leverkusen este o confruntare foarte interesantă din cadrul noului format de Champions League, aceasta contând pentru etapa a treia. Este programată să se joace miercuri, în data de 23 octombrie, având fluierul de start programat seara, la ora 19:45, urmând să se dispute în Franța, la Guingamp, pe “Stade de Roudourou”, unde ne așteptăm ca spectacolul să atingă cote înalte.

Vedem spectacol la Brest – Leverkusen?

Brest – Leverkusen este genul de meci la care putem alege din mai multe ponturi pariuri, însă, în urma analizei, noi ne-am oprit asupra unuia singur. Așadar, am decis să mizăm pe varianta golurilor, la o cotă mai mult decât decentă de 1.58 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet, care se remarcă printr-un pachet de bun-venit foarte atractiv, ce include trei bonusuri (Pariu Fără Risc, Rotiri Gratuite și Pariu Gratuit).

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Brest – Leverkusen

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, gruparea vizitatoare pornește ca mare favorită în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel, fiind mult mai puternică. De exemplu, cei de la agenția de pariuri online Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.50 la victorie, în timp ce pentru un succes al gazdelor oferă o cotă de 6.25.

Cote pariuri Brest - Leverkusen
Cote pariuri Brest – Leverkusen

Brest

În ciuda faptului că este echipa gazdă și beneficiază de avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce nu surprinde deloc, având în vedere faptul că va avea în față o adversară mult mai bine cotată, ce are pretenții mult mai mari.

Francezii nu doar că sunt la debutul lor în Champions League, ci sunt la prima lor participare în orice competiție europeană, iar până acum au un parcurs remarcabil, având șase puncte după două etape. În primul joc, aceștia au reușit să se impună cu 2-1 contra celor de la Sturm Graz, pe teren propriu, făcând apoi spectacol în fieful celor de la Salzburg, unde au câștigat cu un neverosimil 0-4.

De la succesul din Austria, cei de la Brest au mai disputat două partide, ambele în campionatul intern, în care au obținut patru puncte. S-au impus în disputa de pe teren propriu cu Le Havre, scor 2-0, remizând apoi cu Rennes, într-o partidă disputată acasă, încheiata 1-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Bizot; Lala, Chardonnet, Coulibaly, Haidara; Camara, Lees-Melou, Magnetti; Del Castillo, Ajorque, Pereira Lage

Leverkusen

Dacă ne raportăm la parcursul incredibil din sezonul precedent, dar și la valoarea lotului de care dispune, putem spune fără să stăm prea mult pe gânduri că este una dintre cele mai importante echipe ale momentului în Europa. Este net superioară adversarei sale din orice punct de vedere, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită, chiar dacă joacă în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin foarte greu.

Campioana Germaniei, la fel ca adversara sa, a început excelent în această ediție de Champions League, având la rândul său punctaj maxim după două etape. În prima rundă, aceasta s-a impus în manieră convingătoare în deplasarea de la Feyenoord, scor 0-4, câștigând apoi la scor minim duelul de pe teren propriu cu AC Milan.

Trupa lui Xabi Alonso nu a pierdut decât o singură dată în cele 11 partide disputate în acest sezon, fiind învinsă de RB Leipzig pe teren propriu. De atunci a disputat șapte jocuri, interval în care a bifat cinci victorii, ultima venind în weekend, primind vizita lui Eintracht Frankfurt, în fața căreia s-a impus cu 2-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapie; Frimpong, Garcia, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Schick

Ponturi pariuri Brest – Leverkusen

Într-adevăr, Bayer Leverkusen este o echipă mult mai valoroasă, cu mult mai multă experiență la nivel european, iar în mod normal ar trebui să se impună. Brest este însă o nucă tare, mai ales în meciurile de pe teren propriu, de aceea ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus. Noi anticipăm o confruntare pe cinste, motiv pentru care vom alege un pariu pe goluri, la o cotă de 1.58 oferită de agenția de pariuri online Unibet.

Peste 2,5 goluri @ Cota 1.58

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite