Radu Drăgușin vrea să plece de la Tottenham – Cine îi poate obține semnătură

Radu Drăgușin vrea să plece de la Tottenham - Cine îi poate obține semnătură

Radu Drăgușin ( 22 ani) este în momentul de fata unul dintre cei mai importanți jucători din angrenajul echipei naționale a României. Chiar și în aceste condiții, fundașul central nu a reușit să prindă prea multe minute în tricoul lui Tottenham în acest sezon din Premier League. “Dragonul” așa cum este poreclit de catrenii fanii englezi a bifat doar doua apărații, iar în celalalte etape a fost rezerva neutilizata.

Se discuta de foarte mult timp de plecarea lui Drăgușin de la Tottenham, însă jucătorul a declarat că vrea să continue la echipa londoneza. Internaționalul roman a avut încredere la începutul acestui sezon că se poate lupta pentru un post de titular, însă se pare că Romero și Micky van de Ven sunt imposibil de scos din primul 11 a lui Tottenham.

  • Radu Drăgușin este cotat la 25 de milioane euro conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
  • 22 de ani este vârstă fundașului central
  • 25 de selecții a acumulat în națională României
100% BONUS la depunere 500 RON

Radu Drăgușin vrea să plece de la Tottenham în aceasta iarna

Sunt mai multe publicații oficiale ce au intrat pe fir în legătură cu un transfer a lui Radu Dragusin la Napoli în Seria A. Aceasta discuția s-a mai purtat odată la începutul sezonului, însă pe atunci Ange Postecoglou a reușit să îl convingă pe roman că face parte din proiectul sau. Se cunoaște încă din vara interesul echipei lui Antonio Conte de al aduce pe fundașul central în Italia. Totuși, conform celor de la Transfer News Live exista mai multe cluburi din Peninsula interesante de serviciile lui Radu Drăgușin. În aceste condiții, jucătorul roman poate lua în considerare o despărțire de Tottenham în aceasta iarna.

Interntionalul roman a fost transferat în ianuarie, atunci când Spurs a plătit 25 de milioane euro celor de la Genoa. De atunci, Radu Dragusin a reușit să adune 13 selecții pentru formația din Premier League.

Primul său gol pentru Națională României

De curând, Romania a jucat în Liga Națiunilor în grupa C2, acolo unde a făcut o figura frumoasa. Radu Drăgușin ( 22 ani) a început titular în ambele partide pe care Romania a reușit să le câștige. Primul sau gol a a venit în meciul din Larnaca, acolo unde Romania s-a impus in fata celor de la Cipru. Acesta a finalizat cu o lovitura de cap în mintul 36 al partidei. Fundașul celor de la Tottenham a contribuit practic la al treilea gol al României.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite