Rangers vs FCSB: Ponturi Pariuri Europa League, 24 octombrie

Rangers vs FCSB: Ponturi Pariuri Europa League, 24 octombrie / sursă foto Facebook.com

Campioana României își continuă parcursul în Europa League, cu duelul Rangers vs FCSB – programat joi, 24 octombrie 2024. Meciul de Ibrox Stadium va începe la ora locală a României 22:00 și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1.

Casele de pariuri online din România nu au prea multă încredere în echipa lui Gigi Becali, mai ales după declarațiile patronului care susține că va trimite rezervele în Scoția. Astfel, FCSB are la Betano o cotă pariuri de 6.80 pentru a se impune, în timp ce gazdele au primit o cotă la pariuri de 1.45. O eventuală remiză este cotată cu 4.65 înainte de startul partidei!

În cele ce urmează vom discuta puțin despre performanța celor două formații din ultima perioadă și vom căuta cele mai bune ponturi pariuri Rangers vs FCSB.

100% BONUS la depunere 500 RON

Cum arată cele două formații înainte de meciul de joi?

Gruparea scoțiană are destul de multe sincope în ultima perioadă, pierzând două din ultimele trei partide oficiale. Pe 3 octombrie, echipa lui Ianis Hagi a cedat categoric în runda secundă de Europa League – 1-4 în compania celor de la Lyon. În etapa inaugurală, Glasgow Rangers câștigase în Suedia, 2-0 cu Malmo FF.

După meciul cu Lyon a urmat o victorie acasă în campionat, 2-0 cu St. Johnstone. În weekend, trupa alb-albastră s-a deplasat la Kilmarnock, acolo unde nu a obținut vreun punct. M. Watkins a marcat pentru gazde unicul gol al partidei, în minutul 87, aducând victoria pentru Kilmarnock.

Ianis Hagi nu a fost în lotul echipei în primele două meciuri de Europa League, semn că internaționalul român nu mai are un viitor pe Ibrox Stadium.

  • Echipă probabilă Rangers: Butland – Jefte, Souttar, Propper, Tavernier – Barron, Diomande – Bajrami, Lawrence, Cerny – Dessers

Cu un punctaj maxim după primele 2 etape, FCSB se află pe locul 4 în clasamentul Europa League, acolo unde primele 8 formații se califică direct în optimile de finală. Trupa lui Elias Charalambous traversează o perioadă excelentă, cu 5 victorii consecutive în partidele oficiale, astfel că amatorii de ponturi pariuri s-au bucurat de performanțele bucureștenilor în ultima perioadă.

FCSB a debutat cu dreptul în Europa League, reușind o victorie categorică în fața celor de la RFS – scor 4-1. A urmat o deplasare în Grecia, acolo unde Daniel Bîrligea a dat lovitura pe terenul celor de la PAOK. Acesta a înscris în prelungirile primei reprize și a adus 3 puncte uriașe pentru trupa roș-albastră. După pauză însă, Darius Olaru a fost eliminat, astfel că el nu va evolua în Scoția.

Echipa a continuat forma excelentă și a bifat un succes acasă cu Gloria Buzău (scor 3-2) și unul în derby-ul cu Dinamo București de pe Arena Națională, scor 2-0.

  • Echipă probabilă FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan, Edjouma – Ștefănescu, Phelipe, Miculescu – Popa

Rangers, ultima victorie cu FCSB în 1988

Rangers reușea să o învingă pe FCSB ultima oară, pe 16 martie 1988. Ultimele 4 întâlniri directe Rangers vs FCSB au avut loc înainte de 2000:

  • 22.11.1995 – Rangers vs FCSB (1-1), Champions League
  • 13.09.1995 – FCSB vs Rangers (1-0), Champions League
  • 16.03.1988 – Rangers vs FCSB (2-1), European Cup
  • 02.03.1988 – FCSB vs Rangers (2-0), European Cup

Ce ponturi pariuri plasăm la Rangers vs FCSB?

Înainte de a plasa ponturi pariuri pe meciul Rangers vs FCSB, este bine să știi faptul că patronul Gigi Becali a anunțat că va ”sacrifica” această partidă. Ce înseamnă acest lucru? Jucători precum Băluță, Florin Tănase, Darius Olaru (suspendat), sau Bîrligea cel mai probabil nu vor evolua deloc.

Chiar și așa, FCSB poate alinia un prim 11 competitiv pe Ibrox Stadium, în fața unei echipe cu multe sincope în compartimentul defensiv. Evident, pentru bucureșteni misiunea este una foarte dificilă, însă credem că actuala campioană a României poate marca.

Pentru minim un gol în fiecare poartă, cota la pariuri este una foarte bună – de 1.85. Amatorii de ponturi pariuri cu cote mai mari pot miza și pe ”ambele echipe marchează & peste 2.5 goluri”, acolo unde au parte de o cota 2.

ambele echipe marchează @ 1.85
ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS PENTRU EUROPA LEAGUE!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite