Biletul Zilei din Liga Campionilor Asiei – Cautăm profitul în zona Golfului

Biletul Zilei din Liga Campionilor Asiei
Biletul Zilei din Liga Campionilor Asiei (sursa foto – facebook.com)

Fotbalul din zona Golfului a progresat considerabil în ultimii ani, producând spectacol, așa că nu strică să ne încercăm norocul astăzi cu Biletul Zilei din Liga Campionilor Asiei, pe care am pariat doar pe goluri, astfel că am scos o cotă interesantă de 3.39.

Biletul Zilei din Liga Campionilor Asiei

MeciOraCotaPronostic
Al Ain vs Al Hilal19:001.44Peste 2,5 goluri
Al Sadd vs Persepolis19:001.52Ambele marchează sau 3+
Al Rayyan vs Al Ahli21:001.55Peste 2,5 goluri
Biletul Zilei din Liga Campionilor Asiei

Nu avem foarte multe meciuri azi în fotbalul european, așa că, pe lângă alte variante de bilete, am decis să alcătuim și Biletul Zilei din Liga Campionilor Asiei. Avem câteva dueluri interesante, care au potențial de goluri, de aceea am pariat în consecință. Vezi mai jos despre ce este vorba!

100% BONUS la depunere 500 RON

Al Hilal caută revanșa cu Al Ain

Al Hilal și Al Ain s-au înfruntat și în sezonul precedent, în semifinalele competiției, echipa din Emiratele Arabe Unite având câștig de cauză, impunându-se cu 5-4 la general, cucerind într-un final și trofeul. Cu siguranță va căuta să demonstreze că succesul de atunci nu a fost unul norocos, însă în același timp, Al Hilal, care este în mare formă, va veni cu gând de revanșă. Așadar, avem motive să credem că vom avea parte de spectacol, de aceea pariem pe varianta “peste 2,5 goluri”.

Al Sadd și Persepolis sunt în formă

Al Sadd este favorită la victorie în această confruntare, fiind ce-i drept o echipă mai valoroasă, beneficiind și de avantajul propriului teren. Persepolis este însă o echipă dificilă, greu de învins, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus. Ambele formații sunt în formă, gazdele venind după trei victorii consecutive, în timp ce oaspeții sunt fără eșec de patru jocuri, interval în care au bifat trei succese. Noi anticipăm un duel cu goluri, de aceea pariem în consecință.

Al Ahli are misiune complicată în Qatar

Al Ahli este una dintre cele mai valoroase echipe din zona Golfului, făcând investiții considerabile în ultimii ani, însă nu se ridică la nivelul așteptat. E drept, este mai puternică decât adversara sa, însă nu vom merge pe mâna sa, mai ales că joacă în deplasare. Rămâne de văzut cine se va impune, însă noi nu vom paria pe soliști, ci alegem varianta golurilor, minim trei marcate fiind suficiente pentru a ne aduce profit pe Biletul Zilei.

Biletul Zilei din Liga Campionilor Asiei
Biletul Zilei din Liga Campionilor Asiei
100% BONUS la depunere 500 RON

Pariem pe goluri pe Biletul Zilei din Liga Campionilor Asiei

Pe Biletul Zilei din Liga Campionilor Asiei ne-am bazat exclusiv pe goluri, iar noi credem că vom avea parte de o seară spectaculoasă, care ne va aduce profit. Așadar, considerăm că această variantă de bilet are șanse bune de reușită, însă, evident, este indicat să treci fiecare pronostic prin filtrul propriu. Dacă vrei să te inspiri, o poți face din celelalte recomandări venite din partea tipsterilor XBets, deoarece au venit pe site cu câteva ponturi pariuri foarte interesante.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite