AC Milan – Udinese Ponturi Pariuri Serie A 19.10.2024

AC Milan - Udinese
AC Milan – Udinese (sursa foto – facebook.com)

În etapa a opta din cadrul campionatului italian se va juca AC Milan – Udinese, meci care are fluierul de start programat în această seară, la ora 19:00, urmând să se dispute pe “San Siro”, unde ne așteptăm ca formația gazdă să strălucească.

Alegem un pariu simplu la AC Milan – Udinese

AC Milan – Udinese este un duel interesant, pe care l-am analizat și am decis să alegem un pariu într-o cotă de 1.42. Poate că nu este neapărat o cotă grozavă, însă considerăm că șansele de reușită sunt destul de ridicate, așa că recomandăm acest pronostic și pentru Biletul Zilei sau chiar pentru o variantă de bilet în Cota 2.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri AC Milan – Udinese

Așa cum era și normal de altfel, gruparea gazdă pornește ca mare favorită la casele de pariuri, fiind net superioară adversarei sale din orice punct de vedere. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.36 la victorie, în timp ce pentru un succes al oasepeților oferă o cotă de 8.50.

Cote pariuri AC Milan - Udinese
Cote pariuri AC Milan – Udinese

AC Milan caută să dea replica după ultimele două meciuri

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare, fiind una dintre cele mai importante echipe din cadrul fotbalului italian, care ne-a obișnuit să aibă pretenții mari în fiecare sezon, cum este cazul și în actualul, aceasta luptându-se pentru câștigarea titlului de campioană.

Milanezii nu o duc neapărat grozav în campionat însă, având în vedere faptul că în prezent se situează pe treapta a șasea a clasamentului din Serie A, la cinci lungimi de liderul Napoli. Cele șapte runde de până acum le-au adus trei victorii, două egaluri și două înfrângeri, în urma acestor meciuri înscriind 15 goluri, primind cu șase mai puține.

După două victorii, cu Lecce, dar și cu Inter Milan, cei de la AC Milan au bifat două înfrângeri, ambele venind în deplasare. Aceștia au pierdut mai întâi la scor minim cu Bayer Leverkusen în Liga Campionilor, urmând apoi un eșec cu 2-1 în confruntarea de campionat cu Fiorentina.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Maignan; Emerson, Gabbia, Tomori, Terracciano; Fofana, Reijnders; Pulisic, Morata, Leao; Abraham

Udinese nu impresionează în deplasare

Este o echipă decentă, care nu se compară cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din toate punctele de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră clară în această înfruntare, mai ales că va avea o misiune foarte complicată, jucând totuși în deplasare.

“Zebrele” se situează în acest moment pe treapta a cincea a clasamentului din Serie A, cu 13 puncte acumulate pe parcursul celor șapte runde de până acum. Și-au trecut în cont patru victorii, un egal și două eșecuri, în urma acestor jocuri marcând zece goluri, primind tot atâtea.

După două înfrângeri în campionat, cu AS Roma și Inter Milan, echipe de top din Serie A, care reprezintă Italia în cupele europene, cei de la Udinese au reușit un succes. În ultima rundă, aceștia au primit vizita celor de la Lecce, reușind să se impună la scor minim.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Okoye; Kabasele, Bijol, Giannetti; Ehizibue, Lovric, Karlstrom, Ekkelenkamp, Zemura; Thauvin, Lucca

Ponturi pariuri AC Milan – Udinese

AC Milan este net superioară adversarei sale din toate punctele de vedere, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Are mare nevoie de puncte pentru a rămâne cât mai aproape de primul loc al clasamentului, de aceea ne așteptăm să dea totul pentru victorie, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren. Așadar, bazându-ne și pe forța sa ofensivă, vom miza pe faptul că va marca de minim două ori, la o cotă de 1.42.

AC Milan peste 1,5 goluri @ Cota 1.42

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite