Wolves vs Manchester City: Pariuri Speciale Premier League, 20.10.2024

Wolves vs Manchester City: Pariuri Speciale Premier League, 20.10.2024 / sursă foto Facebook.com

Campioana Angliei revine în acțiune după pauza competițională, cu meciul Wolves vs Manchester City – programat în etapa a 8-a de Premier League. Duelul va avea loc pe 20 octombrie, de la ora 16:00, în direct pe Digi Sport 2.

Cetățenii sunt mari favoriți în ofertele caselor de pariuri online din România, iar cota acestora a ajuns sub valoarea de 1.40, astfel că nu vom miza simplu pe victoria lor – ci vom plasa două ponturi pariuri speciale, selectate din oferta celor de la Superbet.

Pachet de 500 RON Bonus

Diferență uriașă în meciul Wolves vs Manchester City

În opinia mea, duelul Wolves vs Manchester City este cel mai dezechilibrat din această etapă de Premier League. Gazdele au 5 înfrângeri consecutive în partidele oficiale, cu 15 goluri încasate! Este o medie de 3 goluri primite pe meci, iar atunci când vine Manchester City pe terenul tău și traversezi o astfel de pasă, ai motive mari de îngrijorare.

În Cupa Ligii Angliei, ”lupii” au fost eliminați de către Brighton, după un 3-2 în deplasare. În campionat, Wolves a cedat cu Newcastle (scor 1-2), Aston Villa (scor 1-3), Liverpool (scor 1-2) și Brentford (scor 3-5). Este adevărat, gazdele marchează meci de meci, însă fără folos.

  • Echipă probabilă Wolves: Johnstone – Semed, Dawson, Toti, Ait Nouri – Andre – Cunha, Lemina, Gomes, Forbs – Larsen

De partea cealaltă, Manchester City a bifat două succese înainte de pauza competițională, în care a marcat de 7 ori. Pe 1 octombrie, cetățenii au făcut instrucție cu modesta Slovan Bratislava, pe care au învins-o în deplasare cu scorul de 4-0. City are 4 puncte în UCL, după ce în prima rundă a remizat alb cu Inter, pe Etihad Stadium.

Patru zile mai târziu, echipa lui Pep Guardiola a luat toate cele 3 puncte din meciul cu Fulham, încheiat cu scorul de 3-2 pe Etihad. Mateo Kovacic a bifat o dublă, în timp ce Doku a marcat în minutul 82 – din pasa lui Lewis.

  • Echipă probabilă Manchester City: Ederson – Gvardiol, Akanji, Dias, Walker – Kovacic, Rodri – Doku, Silva, Foden– Haaland

După cum spuneam, am pregătit două ponturi pariuri speciale la Wolves vs Manchester City, iar prima alegere este următoarea:

Manchester City câștigă și are cele mai multe cartonașe @ 1.50

Ce pariuri speciale mai putem paria pe Molineux?

Superbet este un operator online care ne pune la dispoziție o serie de SuperPariuri foarte interesante pentru înfruntarea de pe Molineux Stadium – Wolves vs Manchester City. Ei bine, am mai găsit un pariu combo cu șanse bune de reușită, ce are o cota 2 cu care ne putem dubla investiția!

Erling Haaland a fost marele absent din lista de marcatori ai meciului cu Fulham. Atacantul scandinav are deja 10 reușite în Premier League, astfel că așteptările sunt ridicate în fiecare meci. În pauza competițională, Haaland a bifat o dublă pentru Norvegia – în meciul de Nations League cu Slovenia.

Norvegianul este așteptat să înceapă titular în duelul Wolves vs Manchester City, cu o linie de 3 spectaculoasă în spatele său. Doku, Bernardo Silva și Foden urmează să îl sprijine pe Erling Haaland, în timp ce Kovacic cel mai probabil va primi un post de titular, după evoluția solidă din ultima rundă.

gol marcat în ambele reprize și Erling Haaland înscrie @ 2.00

Pariul combo de cota 2 propus de către Superbet este format din două ponturi pariuri separate, în care avem nevoie în primul rând ca tabela de marcaj să fie modificată în ambele reprize. Apoi, mizăm pe minim un gol marcat de Haaland! Wolves este ultimaîn clasament, cu 21 de goluri încasate, așadar pare partida perfectă pentru norvegian, care își poate regla tirul.

VREAU 500 RON BONUS PENTRU PREMIER LEAGUE!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite